Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Hviezda Inglie

www.slovanskenoviny.sk/rss Základným Symbolom Starej Viery – od prvopočiatkov v Prastarých časoch – bola a je Hviezda Inglie. Nie je to iba Symbol Prvopočiatočného Čistého Svetla – Prvopočiatočný Oheň Božieho Tvorenia a Žiariace Svetlo nášho Jarily-Slnka – ale aj Symbol bieleho harmonického Človeka, potomka Prastarých Svetlých Bohov. Hviezda Inglie je deväťcípa hviezda pozostávajúca z troch trojuholníkov […]
Menos de 1 min. mín.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Základným Symbolom Starej Viery – od prvopočiatkov v Prastarých časoch – bola a je Hviezda Inglie. Nie je to iba Symbol Prvopočiatočného Čistého Svetla – Prvopočiatočný Oheň Božieho Tvorenia a Žiariace Svetlo nášho Jarily-Slnka – ale aj Symbol bieleho harmonického Človeka, potomka Prastarých Svetlých Bohov.

Hviezda Inglie je deväťcípa hviezda pozostávajúca z troch trojuholníkov (môže byť znázornená bez kruhu). Symbolizuje Prvotné Čisté Svetlo – Prvotný Oheň Božského Stvorenia a Žiariace Svetlo Jarily Slnka, ako aj bieleho harmonického Človeka, potomka Prastarých Svetlých Bohov.

Tri trojuholníky, symbolizujúce Božský Počiatok, znamenajú jeden z Veľkých Triglavov, ochraňujúci Božský Svet (Jav, Nav, Slav, Prav, t.j. buď Triglav Sveta Javi, alebo Triglav Sveta Navi, alebo Triglav Slavi, Pravi). vonkajší Kruh rámujúci Veľký Triglav je Jediné Životodarná Inglia a nekonečný priestor mimo Kruhu nám hovorí o Jednom Stvoriteľovi, ktorého meno je Veľký Ra-M-Cha.

Tri trojuholníky, symbolizujúce Človečenský Počiatok, znamenajú: Zdravé Telo, Pevný Duch a Svetlá Duša a vonkajší kruh, ktorý ich rámuje, znamená Čisté Svedomie. Nekonečný priestor mimo Kruhu symbolizuje Boží mnohotvárny Svet, v ktorom žije a tvorí potomok Prastarých Svetlých Bohov, Človek.

Tri trojuholníky, ktoré symbolizujú Prírodný Počiatok, znamenajú Zem, Vodu a Oheň a vonkajší kruh, ktorý ich rámuje, znamená Vzduch. Nekonečný priestor mimo Kruhu symbolizuje Svargu Prečistú, t.j. Nebesia.

Hlavný symbol Starej Viery má teda Božský, Prírodný a Človečenský Počiatok a to všetko spolu, t.j. stvorenie života v každodennom živote. Preto je to náš hlavný symbol. V strede Hviezdy Inglie sú často vložené ďalšie sprievodné symboly, napríklad: Meč s hrotom nadol znamená zachovanie Prastarej Múdrosti; Perunica v strede Inglie symbolizuje ochranu  Boha Perúna; Symbol Vestnik v strede Hviezdy Inglie prináša Zdravie, Šťastie, Radosť.

s.v.

Contribución Hviezda Inglie se muestra primero en .

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES