Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Prezident Srbska obvinil Bidena z dvojitého metra v situáciách s Ukrajinou a Juhosláviou

www.slovanskenoviny.sk/rss Vučič ako príklad uviedol Bidenove vyhlásenia na summite NATO, podľa ktorých Washington zasiahol počas vojny na Balkáne, aby „obnovil mier a zastavil etnické čistky“. „Mám otázku, skôr o stave spoločnosti, keďže vy (NATO 1999 – pozn. red.) ste vtedy zabránili etnickým čistkám zosmiešňovaním malého štátu a ľudí, vy 19 veľkí a silní, ako vás […]
Menos de 1 min. mín.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vučič ako príklad uviedol Bidenove vyhlásenia na summite NATO, podľa ktorých Washington zasiahol počas vojny na Balkáne, aby „obnovil mier a zastavil etnické čistky“.

„Mám otázku, skôr o stave spoločnosti, keďže vy (NATO 1999 – pozn. red.) ste vtedy zabránili etnickým čistkám zosmiešňovaním malého štátu a ľudí, vy 19 veľkí a silní, ako vás nenapadlo posmievať sa? vykonať inváziu a okamžite zaútočil na Rusko.

Ako to, že keď Ruská federácia vstupuje na Ukrajinu, hovoríte, že je to agresia, ale keď ste vtrhli na územie Srbska, nie je to agresia, ale spása. Čo kto? Sú to historické záležitosti, potrebujeme dobré vzťahy s Američanmi aj s Rusmi, len ich prosím, aby dostali malú lekciu o Srboch, že slobodu milujeme najviac,“ povedal Vučić.

Contribución Prezident Srbska obvinil Bidena z dvojitého metra v situáciách s Ukrajinou a Juhosláviou se muestra primero en .

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES