Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Estetická medicína môže počkať. Vyhlaďte vrásky s týmto olejom

27.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milena Khosroshvili). Dobre vypnutá, pevná pleť bez vrások a pigmentovývh škvrn je snom mnohých ľudí. K udržaniu alebo dosiahnutiu tohto cieľa môže pomôcť jeden nenápadný výrobok, ktorého malá fľaštička sa dá kúpiť za niekoľko eúr. Tekvicový olej pomôže spomaliť prirodzený proces starnutia pokožky. Čo sa oplatí o ňom vedieť […]
Menej ako 1 min. min.

27.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milena Khosroshvili).

Dobre vypnutá, pevná pleť bez vrások a pigmentovývh škvrn je snom mnohých ľudí. K udržaniu alebo dosiahnutiu tohto cieľa môže pomôcť jeden nenápadný výrobok, ktorého malá fľaštička sa dá kúpiť za niekoľko eúr. Tekvicový olej pomôže spomaliť prirodzený proces starnutia pokožky. Čo sa oplatí o ňom vedieť a ako ho používať?

Čo sa oplatí vedieť o tekvicovom oleji?
Foto: shutterstock/Milena Khosroshvili

Zlepšenie pružnosti pokožky a redukcia vrások je možná bez použitia drahých kozmetických prípravkov alebo bolestivých kozmetických procedúr. Pomôcť vám môže nenápadný výrobok, ktorý nájdete v každej lekárni alebo drogérii. Je ním tekvicový olej, ktorého pravidelné používanie môže výrazne zlepšiť stav pokožky. Čo sa oplatí o ňom vedieť?

Tekvicový olej, jeho vlastnosti a účinky na pokožku

Za studena lisovaný tekvicový olej sa vyrába z pražených a mletých semien. Má veľmi výraznú chuť a vôňu, ktorá nemusí byť každému po chuti, ale obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A, C, D, E a K, vitamíny skupiny B a mnoho minerálov vrátane železa, fosforu, draslíka, vápnika a horčíka.

Za studena lisovaný tekvicový olej sa vyrába z pražených a mletých semien.
Foto: shutterstock/Brent Hofacker

Predpokladá sa, že tekvicový olej prospieva organizmu tým, že podporuje kardiovaskulárny, tráviaci a nervový systém. Môže tiež pomôcť zlepšiť stav pokožky, nechtov a vlasov. Je výborný najmä pre zrelú pleť, pretože podporuje lepšiu pružnosť pokožky a pomáha redukovať vrásky. Stará sa aj o hydratáciu suchej pleti.

Tekvicový olej v starostlivosti o pleť a jeho použitie

Tekvicový olej je najlepšie riediť s kvetovou vodou, pretože môže mierne zafarbiť pokožku.
Foto: shutterstock/LN team

Tekvicový olej pomáha vyživovať pokožku, dodáva jej žiarivosť a pevnosť. Jeho pravidelné používanie stimuluje tvorbu kolagénu, zosvetľuje pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti. Je vhodný aj na strie. Fľaštička takéhoto oleja je ľahko dostupná v každej lekárni alebo drogérii a stojí pár eúr. Je to účinný produkt, ktorý pomáha redukovať skoré vrásky a spomaľuje proces starnutia pokožky.
Tekvicový olej je najlepšie riediť s kvetovou vodou, pretože môže mierne zafarbiť pokožku. Hotovú zmes nanášajte raz denne na vyčistenú pokožku tváre. Pred prvým použitím si pre istotu nezabudnite urobiť alergický test.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Unavené z vrások? Vezmite pár Eur a utekajte si ho kúpiť. Tento nenápadný produkt ich vyžehlí ako žehlička

Vitamínová masť často kupovaná na vrásky. Funguje naozaj?

The post Estetická medicína môže počkať. Vyhlaďte vrásky s týmto olejom appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie