Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

EU štědře financuje trans promigrační neziskovku, jejímž úkolem je kontrolovat členské země ohledně „trans práv“

Je právě špatný záznam v mapě trans práv v rámci EU důvodem, proč má už během příštího roku také u nás začít platit zcela zvrácený trans zákon, který umožní biologickým mužům navštěvovat dámské toalety, šatny či sauny a nechat se umisťovat v ženských věznicích, případně se účastnit v ženských sportech? Ústavní soud nedávno rozhodl, že […]
Menej ako 1 min. min.

Je právě špatný záznam v mapě trans práv v rámci EU důvodem, proč má už během příštího roku také u nás začít platit zcela zvrácený trans zákon, který umožní biologickým mužům navštěvovat dámské toalety, šatny či sauny a nechat se umisťovat v ženských věznicích, případně se účastnit v ženských sportech?

Ústavní soud nedávno rozhodl, že je diskriminující, pokud se musí ten, kdo se prohlásí za trans, nechat přeoperovat, aby byl uznán za pohlaví, kterým se údajně cítí být.

To je důvod, proč má už za rok platit zákon, podle něhož bude v dokladech uvedeno ženské pohlaví  i u biologického muže se vším všudy (tedy i s patřičným „nádobíčkem“) a samozřejmě totéž bude možné i naopak, takže například v porodnici může rodící žena tvrdit, že není maminka, ale tatínek.

Na Západě nic neobvyklého, jak jste mohli zjistit z bezpočtu článků, které jsem zde na toto téma již dříve zveřejnila. Nyní se zdá, že za tlakem na přijetí trans zákonů stojí EU sponzorovaná neziskovka, která má za úkol vést mapu zemí se záznamem o tom, jak dalece jsou vstřícné k tranďákům.

My na uvedené mapě logicky musíme být mezi těmi horšími, což zřejmě i stávající tvrdě eurohujerská vláda nese velmi těžce. Nicméně „špinavou práci“ nakonec nechala na Ústavním soudu.

Pokud by to totiž otevřeně schválila, tak takoví lidovci by ztratili i poslední rezidua jejich voličstva. A zřejmě i ODS by se mohla s částí voličů záhy rozloučit.

Komu tedy dáváte přes EU ze svých daní peníze?

Od roku 2014 přidělila Evropská komise neziskové organizaci Transgender Europe EV (TGEU, vedení neziskovky viz titulní obrázek) téměř 4 miliony eur z fondů EU – v roce 2024 to bude 596 864 eur ve formě provozních grantů.

To není překvapivé, protože TGEU se hlásí k intersekcionálnímu a dekoloniálnímu přístupu. Například v roce 2022 v ní byla trans žena s islámským hidžábem, která se prezentovala na Mezinárodní den uprchlíků (pozn.: šlo samozřejmě o biologického muže).

Místopředsedkyně neziskové organizace, francouzsko-nizozemská trans žena Dinah Bonsová, sama sebe popisuje jako „hrdou trans ženu s jinou barvou pleti.“

Byla místopředsedkyní Evropské konfederace odborových svazů sexuálních pracovnic (ESWA), členkou nizozemské Labouristické strany a členkou krajně levicové strany BIJ1.

V rozhovoru pro holandský deník Het Parool vysvětlila, že během prvních let své přeměny nosila nikáb (pozn.: úplné zahalení, kdy jsou vidět jen oči) pokaždé, když navštívila rodinu svého marockého přítele, dokud ji neopustil, když její přeměna skončila.

Díky penězům evropských daňových poplatníků TGEU znásobuje své komunikační kampaně a každý rok zveřejňuje „mapu trans práv,“ kde lobby přiděluje dobré a špatné body evropským zemím.

K hodnoceným kritériím například patří:

Mohou si trans uprchlíci v matričním rejstříku změnit pohlaví nebo mají přednost v otázce práva na azyl? Pokud ano, jde o plus jeden bod.

Pokud jsou blokátory puberty povoleny od začátku puberty, mezi 9. a 14. rokem, lobbisté dávají dva body.

Další dva body se udělují, pokud je hormonální léčba povolena od 15 let. Podle TGEU „omezení přístupu k blokátorům  může mít vážné důsledky pro duševní zdraví transgenderové mládeže, která je nucena podstoupit pubertu.“

V roce 2022 TGEU také vypracovala „trans zdravotní kartu.“

Tolik ve zkratce k dalšímu počinu, který si díky EU ze svých daních platíte.

Jsem naprosto přesvědčena, že právě tato lobby stojí za nedávným rozhodnutím Ústavního soudu, který zcela jistě jednal na pokyny vlády, která si tím sama „myje ruce.“

Důležité totiž je, že díky trans zákonu poněkud stoupneme v žebříčku hodnocení trans lobby a tím ukážeme oddanost páníčkům v Bruselu.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie