Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Europoslanec varuje, že Evropě hrozí, že se stane „druhou Arábií nebo Afrikou“

Rakouský europoslanec Harald Vilimsky varoval, že Evropě hrozí, že se stane „druhou Arábií nebo Afrikou“ a že vlády dovážejí migranty, kteří vytvářejí bezpečnostní problémy, a pak nabízejí „řešení“, která pouze trestají domácí obyvatelstvo. Vilimsky to uvedl během plamenného projevu na konferenci CPAC v Maďarsku. „Mám tu čest promluvit před publikem politických přátel z celé Evropy […]
Menej ako 1 min. min.

Rakouský europoslanec Harald Vilimsky varoval, že Evropě hrozí, že se stane „druhou Arábií nebo Afrikou“ a že vlády dovážejí migranty, kteří vytvářejí bezpečnostní problémy, a pak nabízejí „řešení“, která pouze trestají domácí obyvatelstvo.

Vilimsky to uvedl během plamenného projevu na konferenci CPAC v Maďarsku.

„Mám tu čest promluvit před publikem politických přátel z celé Evropy a Spojených států. A naším společným cílem je chránit naše země, chránit Západní svět před nelegální migrací a organizovaným zneužíváním azylu, aby se Evropa nestala druhou Arábií nebo Afrikou,“ řekl Vilimsky.

„Nechceme, aby se jméno Mohamed stalo nejoblíbenějším jménem pro novorozence mužského pohlaví v našich velkých zemích, jako je tomu v Bruselu, kde sídlí parlament EU,“ dodal.

V roce 2022 bylo zjištěno, že Islámská jména tvoří 43 % všech matričních zápisů v Belgickém městě, přičemž nejoblíbenějším jménem pro novorozence je Mohamed a jeho různé pravopisné varianty.

Vilimsky, který v současné době vede v průzkumech veřejného mínění za Svobodnou stranu Rakouska (FPÖ) před celostátními volbami, pochválil Maďarsko za to, že je příkladem pro ostatní Evropské země, pokud jde o masovou migraci.

„V Maďarsku tento problém neexistuje, protože Maďarsko má premiéra, kterému skutečně záleží na Maďarském lidu,“ řekl Vilimsky.

Rakouský politik uvedl, že zachování identity velkých Evropských měst před náporem masové migrace by mělo sjednotit všechny konzervativce.

„To, co nás, vlastenecké a konzervativní strany v Evropě, definuje, pokud tomu dobře rozumím, je udržení a zachování rozmanitosti našeho kontinentu. Budapešť, Vídeň, Paříž, Praha, Atény, Madrid, Lisabon a všechny další úžasné kultury našeho kontinentu vytvořené občany. Ty je třeba zachovat a udržovat,“ ujistil.

Vilimsky upozornil na to, jak vlády dovážejí obrovské množství migrantů, kteří vytvářejí bezpečnostní problémy, ale následně trestají domácí obyvatelstvo v autoritářské reakci na násilnou trestnou činnost a terorismus.

„A jak zlé to je? Nejprve do Evropy pustíte teroristy, a pak občanům vezmete svobody a vytvoříte masový dohled jen proto, abyste se ochránili před teroristy?“ zeptal se.

„Ne, naše cíle jsou jasné. Chceme, aby Maďarsko zůstalo Maďarskem, Rakousko Rakouskem, Itálie Itálií, Španělsko Španělskem – aby si každá země v Evropě zachovala svůj úžasný charakter. Naším bojem je boj proti nelegální migraci a zneužívání azylových práv. A naším závazkem je křesťanské Západní dědictví Evropy,“ uzavřel Vilimský.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Europoslanec varuje, že Evropě hrozí, že se stane „druhou Arábií nebo Afrikou“ first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie