Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Európski predstavitelia ostro odsúdili útok na Fica: Takéto násilné činy nemajú v našej spoločnosti miesto

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová v stredu ostro odsúdila “podlý útok” na slovenského premiéra Roberta Fica. Svoju reakciu na atentát v Handlovej zverejnila na sociálnej sieti X, informuje bruselský spravodajca TASR. “Takéto násilné činy nemajú v našej spoločnosti miesto a podkopávajú demokraciu, naše najvzácnejšie spoločné dobro,” zdôraznila šéfka exekutívy EÚ. Zároveň dodala, že v […]
Menej ako 1 min. min.

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová v stredu ostro odsúdila “podlý útok” na slovenského premiéra Roberta Fica. Svoju reakciu na atentát v Handlovej zverejnila na sociálnej sieti X, informuje bruselský spravodajca TASR.

“Takéto násilné činy nemajú v našej spoločnosti miesto a podkopávajú demokraciu, naše najvzácnejšie spoločné dobro,” zdôraznila šéfka exekutívy EÚ. Zároveň dodala, že v týchto chvíľach myslí na premiéra Fica a jeho rodinu.

Predseda Európskej rady Charles Michel rovnako na sociálnej sieti X uviedol, že je šokovaný správou o útoku na slovenského premiéra Fica po rokovaní slovenskej vlády v Handlovej.

“Nič a nikdy nemôže ospravedlniť násilie alebo podobné útoky. Myslím na predsedu vlády a jeho rodinu,” odkázal Michel.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie