Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

EUROVOĽBY: TAKMER VŠETKY VOLEBNÉ MIESTNOSTI SA O 22:00 ZATVORILI Voľby mali pokojný priebeh. Hlasovanie sa predĺžilo v 3 okrskoch v Palárikove pre nále…

EUROVOĽBY: TAKMER VŠETKY VOLEBNÉ MIESTNOSTI SA O 22:00 ZATVORILI 📍 Voľby mali pokojný priebeh. 📍 Hlasovanie sa predĺžilo v 3 okrskoch v Palárikove pre nález bieleho prášku. Posledná volebná miestnosť v tejto obci sa zatvorí v nedeľu o 1:00 h v noci. 📍 Volebné moratórium sa preto na celom Slovensku predlžuje o tri hodiny. Znamená […]
Menej ako 1 min. min.

EUROVOĽBY: TAKMER VŠETKY VOLEBNÉ MIESTNOSTI SA O 22:00 ZATVORILI

📍 Voľby mali pokojný priebeh.

📍 Hlasovanie sa predĺžilo v 3 okrskoch v Palárikove pre nález bieleho prášku. Posledná volebná miestnosť v tejto obci sa zatvorí v nedeľu o 1:00 h v noci.

📍 Volebné moratórium sa preto na celom Slovensku predlžuje o tri hodiny. Znamená to, že až do jednej hodiny po polnoci platí:
❌ zákaz vedenia volebnej kampane,
❌ zákaz zverejňovať informácie o kandidujúcich politických subjektoch v ich prospech alebo neprospech v médiách, ako aj
❌ zákaz zverejňovať výsledky prieskumov verejnej mienky.

📍 Po zatvorení volebných miestností nasleduje manuálne sčítavanie hlasov, ktoré vykonávajú členovia okrskových volebných komisií. Druhou fázou je elektronická sumarizácia prostredníctvom informačného systému.

📍 Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických strán zverejní v súlade so zákonom o podmienkach výkonu volebného práva celkový výsledok volieb po ukončení hlasovania vo všetkých štátoch EÚ, čo sa očakáva v nedeľu po 23:00 h.

#EuroVoľby2024






Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie