Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

EXKURZIA v Stupave: Objavovanie vodných tokov vo vojenských lesoch Záhoria

Ekocentrum Stupava v spolupráci so Správou CHKO Záhorie vás srdečne pozýva na komentovanú exkurziu do vojenských lesov Záhoria, ktorá sa uskutoční v sobotu 6. apríla 2024. Tento jedinečný zážitok vám umožní spoznať krásu a jedinečnosť nezregulovaných vodných tokov tejto oblasti. Naša cesta nás zavedie k nezregulovanému vodnému toku Močiarka - Stumbach, kde sa zachovali pôvodné […]
Menej ako 1 min.

Ekocentrum Stupava v spolupráci so Správou CHKO Záhorie vás srdečne pozýva na komentovanú exkurziu do vojenských lesov Záhoria, ktorá sa uskutoční v sobotu 6. apríla 2024. Tento jedinečný zážitok vám umožní spoznať krásu a jedinečnosť nezregulovaných vodných tokov tejto oblasti.

Naša cesta nás zavedie k nezregulovanému vodnému toku Močiarka – Stumbach, kde sa zachovali pôvodné prírodné nespevnené brehy a meandre. Budeme mať príležitosť pozorovať bohatstvo riečnych ekosystémov a ich obyvateľov, ako aj živočíchy viazané na tieto vodné toky. Naša komentovaná exkurzia bude trvať približne 3-4 hodiny a je vhodná aj pre rodiny s deťmi.

Ako informuje mesto Stupava, vstup na túto fascinujúcu exkurziu je voľný, avšak je potrebné sa prihlásiť prostredníctvom e-mailu na adresu ekocentrum@stupava.sk. Stretnutie účastníkov je naplánované na 10:00 hod. na parkovisku pred bývalým motorestom Kamenný mlyn pri Plaveckom Štvrtku. Odtiaľto spoločne vyrazíme objavovať krásy vojenských lesov a ich vodných tokov.

Táto exkurzia je jedinečnou príležitosťou na priblíženie sa k prírode, spoznanie miestnych ekosystémov a relaxáciu v náručí krásnej prírody Záhoria. Pridajte sa k nám a spoločne objavíme tajomstvá a poklady tejto nádhernej krajiny!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie