Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Expert si všiml na oblečení princezny Kate důležitého detailu. Jde o naději v jejím boji?

„Bílá je určitě barvou naděje. Je osvěžující, princezně sluší. Kate vypadá v těch šatech senzačně. Končí jaro a začíná léto. Oblečení samozřejmě přispívá k náladě a něco vyjadřuje,“ zmínil ve vysílání CNN Prima NEWS historik a expert na britskou královskou rodinu Martin Kovář. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Louis se šklebil a zíval. Nejmladší dítě princezny Kate a […]
Menej ako 1 min. min.

„Bílá je určitě barvou naděje. Je osvěžující, princezně sluší. Kate vypadá v těch šatech senzačně. Končí jaro a začíná léto. Oblečení samozřejmě přispívá k náladě a něco vyjadřuje,“ zmínil ve vysílání CNN Prima NEWS historik a expert na britskou královskou rodinu Martin Kovář.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Louis se šklebil a zíval. Nejmladší dítě princezny Kate a Williama opět zaujalo grimasami

Zároveň se vyjádřil k tomu, jak by působila volba například černých šatů: „Kdyby se princezna teoreticky rozhodla pro černou barvu, tak by to působilo pochmurně a všichni by spekulovali, co to znamená.“

Sobotní přehlídka se koná k příležitosti takzvaných ceremoniálních narozenin krále Karla III. V Británii je zvykem slavit narozeniny monarchy druhou červnovou sobotu, a to nezávisle na tom, kdy se skutečně narodil. Současnému panovníkovi bude 76 let letos 14. listopadu.

Princezna Kate nevystoupila na veřejnosti od Vánoc. V lednu podstoupila operaci a v březnu dvaačtyřicetiletá členka královské rodiny oznámila, že má rakovinu. Tou trpí i Karel III. Na rozdíl od krále se Kate zcela vzdala svých povinností. Její manžel, princ William, se na jaře také na několik týdnů uchýlil do soukromí, aby mohl pečovat o svou ženu a jejich tři děti.

Účast na přehlídce známé v Británii jako Trooping the Colour oznámil Kensingtonský palác v pátek. Ve svém vzkazu princezna Kate tvrdila, že v léčbě rakoviny dělá pokroky. Neví ale, kdy se bude plně vrátit ke svým veřejným povinnostem. „Dělám dobré pokroky, ale jak ví každý, kdo prochází chemoterapií, jsou dobré i špatné dny,“ uvedla.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie