Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Extrémista Bombic, známy ako Danny Kollár, prišiel o svoj kanál na YouTube s takmer 80-tisíc fanúšikmi

Známy extrémista a konšpirátor Daniel Bombic prišiel o svoj YouTube účet, na ktorom mal takmer 80-tisíc sledovateľov. S touto správou prišiel publicista Martin Hodás na facebookovom profile Na druhom brehu. Podľa neho Bombic, známy ako Danny Kollár, neprišiel len o YouTube kanál, ale dostal doživotný zákaz vysielať na najväčšej video platforme na svete. „Zároveň prišiel o možnosť streamovať […]
Menej ako 1 min. min.

Známy extrémista a konšpirátor Daniel Bombic prišiel o svoj YouTube účet, na ktorom mal takmer 80-tisíc sledovateľov. S touto správou prišiel publicista Martin Hodás na facebookovom profile Na druhom brehu.

Podľa neho Bombic, známy ako Danny Kollár, neprišiel len o YouTube kanál, ale dostal doživotný zákaz vysielať na najväčšej video platforme na svete.

„Zároveň prišiel o možnosť streamovať na najväčšej video platforme. Podľa pravidiel YouTubu totiž platí, že ban je takpovediac doživotný,“ píše Hodás v príspevku.

Bombic tvrdí, že zrušenie účtu päť dní pred eurovoľbami považuje za cielený útok. Podľa jeho slov mu vymazali účet bez udania dôvodu a bez možnosti odvolať sa.

Pravidlá YouTubu však uvádzajú, že dôvod o zrušení posielajú na e-mail a ak si užívateľ myslí, že mu bol účet vymazaný omylom, môže sa odvolať. Bombic vo svojom videu však spomenul len to, že si v najbližších dňoch možno založí nový účet.

Daniel Bombic momentálne svoje videá vysiela z Londýna. Na Slovensku je totiž na neho vydaný medzinárodný zatykač.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie