Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Facebook a Instagram nefunguje, hlásí problém tisíce uživatelů. Nevidí příspěvky a fotky

Ve středu brzy ráno oznámilo přes 16 tisíc uživatelů Instagramu a Facebooku potíže s funkčností sítí. V aplikacích je přivítala zpráva s textem: „Něco se pokazilo“, „došlo k problému a stránku nelze načíst“ či „nelze obnovit zdroj“. Společnost NetBlocks, která se zabývá kybernetickou bezpečností, uvedla, že Metu postihl mezinárodní výpadek, napsal britský web The Mirror. ČTĚTE TAKÉ: WhatsApp […]
Menej ako 1 min. min.

Ve středu brzy ráno oznámilo přes 16 tisíc uživatelů Instagramu a Facebooku potíže s funkčností sítí. V aplikacích je přivítala zpráva s textem: „Něco se pokazilo“, „došlo k problému a stránku nelze načíst“ či „nelze obnovit zdroj“. Společnost NetBlocks, která se zabývá kybernetickou bezpečností, uvedla, že Metu postihl mezinárodní výpadek, napsal britský web The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: WhatsApp čekají velké změny. Aplikace bude jednodušší, slibují vývojáři

„Ještě někdo má Instagram mimo provoz? Můj nefunguje vůbec,“ ptal se jeden z uživatelů na konkurenční sociální síti X. Další vtipkoval: „Je Instagram nefunkční, nebo ho jen používám příliš často?“

Podle webu DownDetector lidé, kteří se snažili přihlásit na Facebook, zaznamenávali problém s přístupem na samotnou stránku, Instagram se zase potýkal s nefunkčností samotné aplikace a připojením k serveru. Na zdech sítí se uživatelům také objevovalo upozornění, že se „nemohl obnovit feed“.

Zástupci firmy se k aktuálním problémům nevyjádřili.

Poslední plošný výpadek sociálních sítí postihl společnost Meta na začátku dubna a týkal se i chatovací aplikace WhatsApp.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tvorba deepfake videa zabere pár minut, varovala expertka

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie