Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fakturujonline.sk – vyskúšali sme aplikáciu na vystavovanie faktúr a ďalších dokladov. Používať ju môžete aj zadarmo

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe – PR článok (Foto: Súkromný archív.) Pre mnohých začínajúcich podnikateľov a živnostníkov je vstup do novej fázy života pomerne náročným. Dôvodom nie je len naháňanie zákazníkov, ale aj vystavovanie dokladov. Medzi takéto doklady patrí napríklad zálohová faktúra, ostrá faktúra, dodací list a ďalšie. Dovoľte nám preto, dať vám do pozornosti jednoduchú aplikáciu […]
Menej ako 1 min. min.

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe – PR článok (Foto: Súkromný archív.)

Pre mnohých začínajúcich podnikateľov a živnostníkov je vstup do novej fázy života pomerne náročným. Dôvodom nie je len naháňanie zákazníkov, ale aj vystavovanie dokladov. Medzi takéto doklady patrí napríklad zálohová faktúra, ostrá faktúra, dodací list a ďalšie. Dovoľte nám preto, dať vám do pozornosti jednoduchú aplikáciu na generovanie dokladov, konkrétne Fakturujonline.sk. Cez aplikáciu môžete vystaviť faktúru a ďalšie doklady a to dokonca aj zadarmo.  

Vystavenie faktúry je hračka. Registrujete sa a môžete vystaviť svoj prvý doklad

Pri vystavovaní faktúry vo Worde či v inom programe vždy hrozí, že na niečo zabudnete, alebo vyplníte nesprávne. Práve preto, hlavne keď začínate podnikať, by ste si mali zjednodušiť prácu všade tam, kde sa dá. A teda aj pri vystavovaní dokladov.

Samotná registrácie do aplikácie trvá len pár sekúnd a to doslova. Stačí zadať e-mail a heslo, ktoré chcete. Následne vám príde do schránky potvrdzovacia správa, že došlo k vytvoreniu vášho účtu. Potom sa budete môcť prihlásiť. Vytvorenie profilu v aplikácii je hračka. Zadáte svoje IČO a načítate cez tlačidlo údaje o vašej firme. Manuálne je potrebné ale zadať číslo účtu. Aplikácie vás ale pustí vytvoriť profil aj bez toho, aby ste ho vyplnili. Odporúčame vám ho ale zadať, aby ste ho nemuseli manuálne vkladať do každej faktúry, ktorú neskôr vystavíte.

Potom, ako si uložíte profil, tak v bočnom menu uvidíte vašu firmu. Ako kliknete na tento odkaz, tak cez tlačidlo Vytvoriť doklad, môžete vytvoriť zálohovú faktúru, faktúru, dobropis a ďalšie dokumenty. Aplikácia vás potom sprevádza krok po kroku. Vyplníte predmet faktúry, dátum dodania služby, výšku DPH (ak ste platcom) a podobne.

Následne na karte odberateľa, ak máte obchodného partnera uloženého medzi kontaktmi, tak z rolovacej ponuky ho vyberiete. Ak nie, nevadí, stačí vložiť IČO a načítať údaje. Potom faktúru len uložíte.

Šikovné na aplikácii je, že ak by ste sa pomýlili, tak môžete faktúru či iný doklad neskôr upraviť. Rovnako môžete vystavený doklad odoslať vášmu klientovi z pohodlia rozhrania aplikácie, ak ste zadali jeho e-mail.

Aplikácia ponúka aj ďalšie funkcie

Medzi ďalšie užitočné funkcie, ktoré aplikácia ponúka, patrí napríklad pokročilý filter, prostredníctvom ktorého môžete rôzne zoraďovať doklady, možnosť kopírovania faktúr a dokladov, ak vystavujete jednému klientovi rovnaké dokumenty pravidelne, taktiež môžete vystavené doklady zálohovať do vášho počítača či si ich preposlať na váš e-mail, ktorý ste zadali pri registrácii. V neposlednom rade môžete faktúry označiť, či boli uhradené alebo ešte nie, aby ste mali poriadok v tom, či váš klient už zaplatil dodanú službu či tovar. Samozrejmosťou je aj vytváranie vlastného zoznamu obchodných partnerov.

Zároveň na webe aplikácie nájdete aj viacero návodov, ako používať aplikácie, no hlavne užitočné rady pre podnikateľov a živnostníkov. Napríklad aké je aktuálne daňové zaťaženie a ďalšie. Mimochodom, aplikácia je dostupná aj v neplatenej verzii a hoci v tomto prípade nebudete mať prístup k pokročilým funkciám aplikácie, tak aj napriek tomu, budete môcť aj naďalej vystavovať doklady. Mimochodom, našu aplikáciu kladne recenzovali aj ďalšie weby, ako je napríklad Vosveteit.sk či Vedelisteže.sk. Pevne veríme, že tip na aplikáciu vás potešil, a že jej dáte šancu a hlavne ju vyskúšate, neoľutujete!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pýtajú sa na pero na pracovnom pohovore? Je to pasca! Môže to zničiť vaše šance

13-ročná vlastní dve firmy a už teraz zarába milióny. „Môže ísť do dôchodku v 15“

The post Fakturujonline.sk – vyskúšali sme aplikáciu na vystavovanie faktúr a ďalších dokladov. Používať ju môžete aj zadarmo appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie