Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Falšování voleb: V Arizoně odhalili volební registraci 500 000 – 1,3 mil mrtvých či lidí, kteří ve státě nežijí

Již nyní, měsíce před prezidentskými volbami v USA, se daří odhalovat snahy o manipulace. Jde o velmi důležité volby a bylo třeba počítat s tím, že se i tentokrát vymyslí způsob, jak „zařídit,“ aby vláda Deep State s Obamou v pozadí pokračovala. Na druhou stranu se po zkušenostech z roku 2020 snaží republikáni lépe hlídat […]
Menej ako 1 min. min.

Již nyní, měsíce před prezidentskými volbami v USA, se daří odhalovat snahy o manipulace. Jde o velmi důležité volby a bylo třeba počítat s tím, že se i tentokrát vymyslí způsob, jak „zařídit,“ aby vláda Deep State s Obamou v pozadí pokračovala.

Na druhou stranu se po zkušenostech z roku 2020 snaží republikáni lépe hlídat celý volební proces, takže falšování nebude tak jednoduché.

Takto vítězí demokraté.
Takto demokraté podvádějí.

To je to, co musí řešit republikánské skupiny po celé zemi!

Republikánská strana v Arizoně  zbytku Ameriky ukázala, co je třeba udělat, aby se v dnešní Americe vrátila integrita voleb.

Republikánská strana v Arizoně podala žalobu na zkorumpovaného ministra zahraničí Adriana Fontese poté, co objevila 500 000 až 1,3 milionu NELEGÁLNÍCH voličů na státních voličských seznamech.

Republikánská strana v Arizoně podala bombovou žalobu na ministra zahraničí za porušení zákona o národní registraci voličů poté, co objevila 500 000 až 1,3 milionu ilegálních voličů na seznamech voličů, včetně mrtvých lidí a nerezidentů

„Žaloba upozorňuje na nehoráznou míru registrace voličů, přičemž některé okresy překračují 100 % oprávněných voličů. Žaloba odhalila, že Arizona má na seznamech 500 000 až 1 270 000 voličů, včetně zesnulých jednotlivců a těch, kteří se odstěhovali.

„Naše zjištění odhalují ohromující počet okresů s více registrovanými voliči než oprávněnými občany, což je jasná známka toho, že systém je v nepořádku. Voláme Adriana Fontese k odpovědnosti, abychom zajistili spravedlivé a důvěryhodné volby v Arizoně.“

Přesně takto podvádějí demokraté, přebujelé seznamy voličů v kombinaci s korespondenčními hlasy. Republikáni se s tím musí vypořádat do 5. listopadu.

Arizona má na seznamech voličů nejméně 500 000 registrovaných voličů, kteří by jinak měli být vyškrtnuti. Jinými slovy, nejméně 500 000 registrovaných voličů, kteří jsou v současné době uvedeni na seznamech
voličů ministra pro Arizonu, zemřelo nebo již v Arizoně nebydlí.

A přehled dalších spolehlivých zdrojů dat ukazuje, že Arizona má na státních seznamech voličů ve skutečnosti  1 060 000 až 1 270 000 voličů, kteří by na nich být neměli….

Žalobci žádají federální soud, aby rozhodl, že ministr Fontes porušuje § 8 NVRA, a požadují, aby ministr plně dodržoval všechny stávající postupy, které Arizona zavedla, aby zajistil, že nezpůsobilí voliči budou identifikováni a vyškrtnuti ze seznamů.

Tolik ve zkratce situace pouze v jednom ze států z 50. To, že podobné manipulace nebudou jen v Arizoně, je celkem jasné. Nyní bude nutné zkontrolovat integritu voleb i jinde.

A to samozřejmě nebude všechno, mimo registrace voličů může být problém i se sčítacími stroji, jejichž manipulovatelnost (nejen v USA) byla opakovaně potvrzena.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie