Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Famózní Siniaková. Na Roland Garros si zahraje o třetí deblový titul, v cestě stojí Italky

Ve finále Siniaková s Gauffovou nastoupí proti Italkám Saře Erraniové a Jasmine Paoliniové, která může v Paříži získat double. V sobotu se představí ve finále dvouhry proti světové jedničce Ize Šwiatekové z Polska. Česko-americká dvojice vstoupila do zápasu dobře a v prvním setu se ujala vedení 5:2. Jenže Krawczyková s Dolehideovou skóre otočily. Pak už […]
Menej ako 1 min. min.

Ve finále Siniaková s Gauffovou nastoupí proti Italkám Saře Erraniové a Jasmine Paoliniové, která může v Paříži získat double. V sobotu se představí ve finále dvouhry proti světové jedničce Ize Šwiatekové z Polska.

Česko-americká dvojice vstoupila do zápasu dobře a v prvním setu se ujala vedení 5:2. Jenže Krawczyková s Dolehideovou skóre otočily. Pak už zápas opět patřil Siniakové s Gauffovou, která ve čtvrtečním semifinále dvouhry nestačila na Šwiatekovou.

K TÉMATU: Lehečka je prvním Čechem, který porazil Nadala na antuce. Zkazil mu jeho španělské sbohem

Siniaková na pařížské antuce v deblu triumfovala už v letech 2017 a 2021. Celkem má osmadvacetiletá česká hráčka na kontě sedm grandslamových titulů ve čtyřhře, všechny získala s Barborou Krejčíkovou.

Gauffová bude usilovat o první grandslamový titul ve čtyřhře. Dvacetiletá Američanka se může pochlubit singlovým triumfem z loňského US Open a finálovou účastí z Roland Garros v roce 2022.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tenisový klub vs. Brno. Město chce místo kurtů stavět, vhodnou náhradu pro sportovce nemá

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie