Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fanoušci Arsenalu jsou v šoku, v pouhých 54 letech náhle zemřela klubová legenda

„Jsme zdrceni zprávou, že náš bývalý útočník Kevin Campbell zemřel po krátké nemoci. Kevina v klubu všichni zbožňovali. V této těžké chvíli myslíme na jeho přátele a rodinu. Odpočívej v pokoji, Kevine,“ uvedl na sociální síti X londýnský klub. Podle deníku Guardian byl Campbell před dvěma týdny hospitalizován s vážnou nemocí. ČTĚTE TAKÉ: Němci odstartovali fotbalové EURO […]
Menej ako 1 min. min.

„Jsme zdrceni zprávou, že náš bývalý útočník Kevin Campbell zemřel po krátké nemoci. Kevina v klubu všichni zbožňovali. V této těžké chvíli myslíme na jeho přátele a rodinu. Odpočívej v pokoji, Kevine,“ uvedl na sociální síti X londýnský klub. Podle deníku Guardian byl Campbell před dvěma týdny hospitalizován s vážnou nemocí.

ČTĚTE TAKÉ: Němci odstartovali fotbalové EURO demolicí Skotska. Všechno špatně, znělo od soupeře

Barvy Arsenalu anglický hráč reprezentoval již od mládežnických kategorií. Za seniorský výběr nastoupil ke 228 zápasům, v nichž vstřelil 59 branek. Největších úspěchů s klubem dosáhl na začátku 90. let. V sezóně 1990/91 byl klíčovým hráčem v cestě londýnského velkoklubu za ligovým vítězstvím. V roce 1993 s „Gunners“ vyhrál FA Cup a Ligový pohár, o rok později zvítězil ve finále Poháru vítězů poháru proti italské Parmě.

Po konci v Arsenalu odešel do Nottingham Forest, za který hrál čtyři sezóny. Poté zamířil na své jediné zahraniční angažmá v tureckém Trabzonsporu. Následně oblékal dresy Evertonu, West Bromwich Albionu a Cardiffu.

„Super Kev“ – tak svého bývalého hráče v příspěvku na sociální síti označil Everton. „Byl to nejen skutečný hrdina Goodison Parku a ikona anglické hry, ale také neuvěřitelný člověk. To ví každý, kdo se s ním kdy setkal,“ stojí na profilu Evertonu, za který Campbell nastupoval šest let.

Campbell byl také prvním kapitánem tmavé pleti v historii liverpoolského celku. V 164 zápasech vsítil 51 gólů a po tři roky platil za nejlepšího střelce Evertonu.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Sadílek se nezranil na kole, ale na tříkolce. Vedení fotbalové reprezentace se omluvilo

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie