Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fanoušci byli neskuteční, chválí hokejista Flek. Řekl, proč někteří hráči nebyli u Pavla

Čeští hokejisté se v neděli 26. května stali mistry světa, a proto následovalo několikadenní veselí. „S týmem už jsme to oslavili, ve čtvrtek se drtivá většina rozjela domů. I tak to ale bylo náročné a teď každého asi čeká ještě oslava v rodině s nejbližšími,“ popsal útočník Jakub Flek ve vysílání CNN Prima NEWS. MOHLO […]
Menej ako 1 min. min.

Čeští hokejisté se v neděli 26. května stali mistry světa, a proto následovalo několikadenní veselí. „S týmem už jsme to oslavili, ve čtvrtek se drtivá většina rozjela domů. I tak to ale bylo náročné a teď každého asi čeká ještě oslava v rodině s nejbližšími,“ popsal útočník Jakub Flek ve vysílání CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hokejista Pavel. Jak prezident válel na ledě? Spoluhráč popsal i uvolněnou atmosféru v kabině

Dodal, že slavení všichni zvládli na výbornou. „Největší pařmen se těžko určuje. Myslím, že si to všichni užili. Vždycky se nás sešlo velké množství. Někteří měli nějaké povinnosti doma během týdne, takže na chvíli odjeli, pak se ale za námi zase vrátili,“ přiblížil Flek.

Kamkoliv národní tým vyrazil, tam ho doprovázelo mnoho fanoušků. V pondělí dokonce musely být postaveny zábrany kolem hospody, kde pobýval. To prý ale hokejistům nevadilo. „Každý z nás to bere tak, že to k tomu patří a snaží se si to užívat maximálními doušky. Samozřejmě, že když si sedneme do restaurace a donesou nám jídlo, chtěli bychom se v klidu najíst. Takže bylo dobře, že tam nějaké zábrany byly,“ popsal Flek. Dodal, že se vždycky někdo z hráčů najedl a poté se šel věnovat fanouškům, takže se všichni mohli prostřídat.

Český tým na mistrovství světa neprohrál jediný zápas v základní hrací době. V základní skupině padl jen se Švýcary po nájezdech a s Kanadou v prodloužení. I díky tomu se čeští hokejisté stali miláčky národa, přestože někteří fanoušci o výběru trenéra Radima Rulíka původně pochybovali. Radost fanoušků si hokejisté prý užívají. „Hokej se hraje pro lidi. Byli jsme rádi, že fanoušci vytvořili takovou kulisu nejen na zimácích, ale i kdekoliv jinde. Podpora byla neskutečná, oslavy fenomenální. Každý si to užívá,“ popsal Flek, který na mistrovství vstřelil dvě branky.

Ve středu přijal české hokejisty v Kramářově vile premiér Petr Fiala (ODS), ve čtvrtek pak prezident Petr Pavel na Pražském hradě. Ne všichni se ale setkání účastnili. „Někteří kluci nedorazili, protože měli nějaké rodinné povinnosti. Nevím přesně jaké, ale určitě to nebylo nic proti premiérovi. Kdo mohl, tak šel. Dostali jsme pamětní list a lvíčka na sako,“ sdělil Flek.

Pavlovi i Fialovi předal prezident Českého svazu ledního hokeje Alois Hadamczik zlaté medaile. Objevily se proto spekulace, o čí cenné kovy šlo. „Nemyslím si, že by svoji medaili věnoval pan Hadamczik. Nevím, jestli se nechávaly vyrobit speciální medaile pro pana premiéra a pana prezidenta,“ řekl Flek.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Čeští hokejisté jedli na mistrovství krevety „po třinecku“. Kuchař prozradil svůj recept

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie