Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Farba očí, ktorá naznačuje mimoriadny talent. Patríte k takýmto ľuďom?

28.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ldutko). Vedci nepochybujú o tom, že farba očí silne súvisí so špecifickými povahovými vlastnosťami, ktorými sa ich nositelia pýšia. Jedna z nich sa však zdá byť obzvlášť cenená. Má totiž zabezpečovať šťastný, prosperujúci život a posielať svojim nositeľom sklon k bohatstvu. To je skutočný kľúč k úspechu. Máte túto […]
Menej ako 1 min. min.

28.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ldutko).

Vedci nepochybujú o tom, že farba očí silne súvisí so špecifickými povahovými vlastnosťami, ktorými sa ich nositelia pýšia. Jedna z nich sa však zdá byť obzvlášť cenená. Má totiž zabezpečovať šťastný, prosperujúci život a posielať svojim nositeľom sklon k bohatstvu. To je skutočný kľúč k úspechu.

Máte túto farbu očí? Toto je váš kľúč k úspechu.
Foto: shutterstock/ldutko

Čo o mne vypovedá farba mojich očí? Vedci nepochybujú

Hnedé oči žijú zvláštny život, modré oči žijú kráľovský život, zelené oči žijú bláznivý život – hlásajú ľudové príslovia. Ako sa ukazuje, nevznikli len tak z ničoho nič. Vedci už dlho analyzujú vplyv farby očí na život ich nositeľa. Závery vás možno prekvapia.

Britská psychologická spoločnosť zistila, že ľudia s tmavšou farbou očí sú náchylnejší na zmeny nálad, zatiaľ čo tí so svetlejšími očami zažívajú menej stresu a majú menej negatívnych myšlienok. Vedci tiež už dávnejšie usúdili, že farba očí výrazne ovplyvňuje charakter človeka.

Odborníci z Edinburskej univerzity v štúdii uverejnenej v časopise Current Psychology uvádzajú, že majitelia hnedých očí sú dychtiví po nových výzvach, zatiaľ čo tí so zelenými očami majú tendenciu byť pokojnejší a nemajú radi konflikty. Jedna z farieb však prináša mimoriadne šťastie.

Ste majiteľom modrých očí? Máte šťastie

Modrookí ľudia majú byť mimoriadne citliví a sentimentálni. Majú byť tiež odvážni a ochotní prijať všetky druhy výziev, pričom sú to aj emocionálni ľudia. Ako sa ukazuje, sú tiež predurčení na úspech.

Modrookí ľudia častejšie ako ostatní preukazujú nadpriemerné schopnosti, pričom sa dokážu mimoriadne sústrediť na prácu, ktorá im bola zverená. Preto sú len krôčik od dosiahnutia celoživotného bohatstva.

Farba očí výrazne ovplyvňuje charakter človeka – tvrdia experti.
Foto: shutterstock/Tata Mamai

Čo znamenajú modré oči? Veľké peniaze takmer na dosah ruky

Modrookí ľudia majú byť kreatívnejší a okrem toho v strese konajú bez problémov a zaváhania. Sú to ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť v každej situácii bez ohľadu na okolnosti. Je to preto, že si razia cestu vpred bez ohľadu na prekážky, ktoré sa im stavajú do cesty. Práve vďaka tomu dokážu zarobiť veľa peňazí a rýchlo dosiahnuť profesionálny úspech.

Modrookí ľudia však majú aj svoje nevýhody. Často sú vnímaní ako sebci, čo im sťažuje nadväzovanie nových priateľstiev. Niektorí ľudia ich dokonca považujú za čisto egoistických a vyhýbajú sa kontaktom s nimi. Modrookí ľudia preto bývajú samotári.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ženy v týchto znameniach zverokruhu môžu byť žiarlivé. Majú tendenciu kontrolovať a vyžadujú si pozornosť

Tieto mená naznačujú finančný úspech. Nosíte jedno z nich? Máte silu prilákať peniaze

The post Farba očí, ktorá naznačuje mimoriadny talent. Patríte k takýmto ľuďom? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie