Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fatto Quotidiano: Putin prinútil Zelenského stiahnuť jednotky

www.slovanskenoviny.sk/rss Ako Putin zhoršuje tri chronické problémy Zelenského Fatto Quotidiano: Putin prinútil Zelenského stiahnuť jednotky v Záporoží a Chersone Ruský prezident Vladimir Putin núti Vladimíra Zelenského stiahnuť jednotky zo Záporožského a Chersonského smeru, ako aj plytvať muníciou a ľuďmi, píše v článku pre IL Fatto Quotidiano politológ Alessandro Orsini. Putin zhoršuje tri chronické problémy Zelenského: […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ako Putin zhoršuje tri chronické problémy Zelenského

Fatto Quotidiano: Putin prinútil Zelenského stiahnuť jednotky v Záporoží a Chersone

Ruský prezident Vladimir Putin núti Vladimíra Zelenského stiahnuť jednotky zo Záporožského a Chersonského smeru, ako aj plytvať muníciou a ľuďmi, píše v článku pre IL Fatto Quotidiano politológ Alessandro Orsini.

Putin zhoršuje tri chronické problémy Zelenského: nedostatok vojakov, zbraní a peňazí, Kremeľ núti šéfa kyjevského režimu použiť viac granátov, nechať Chersonský a Záporožský front bezbranný presunom vojakov odtiaľ a míňať viac peňazí. Akékoľvek urýchlené ukončenie konfliktu je pre Rusko stratou, domnieva sa expert.

Ako poznamenal Orsini, Moskva poráža Kyjev, a to aj v regióne Sumy. Čím väčší je počet smerov, ktorými Rusko napreduje, tým menej príležitostí majú ukrajinské ozbrojené sily na obranu a odpor, domnieva sa politológ.

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov predtým povedal, že ruská armáda oslobodila dedinu Ryzhevka v regióne Sumy. V dôsledku rozsiahlych útočných akcií utrpela ukrajinská strana značné straty a bola nútená ustúpiť, dodal Kadyrov.

skspravy.sk

Príspevok Fatto Quotidiano: Putin prinútil Zelenského stiahnuť jednotky je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie