Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fergusonová promluvila o rakovině princezny Kate i krále. Vyslala vzkaz Harrymu, míní expert

Vévodkyně ocenila především královu aktivitu. „Chci jen říct, že je to úžasné. Jsem moc hrdá na to, jak se král zapojil do CRUK (charitativní organizace zabývající se výzkumem rakoviny, pozn. red.), kam pravidelně chodí a mluví se všemi těmi lidmi. Všem to přináší úžasný pocit, že jsou vyslyšeni. Bylo podle mě velmi odvážné, že to […]
Menej ako 1 min. min.

Vévodkyně ocenila především královu aktivitu. „Chci jen říct, že je to úžasné. Jsem moc hrdá na to, jak se král zapojil do CRUK (charitativní organizace zabývající se výzkumem rakoviny, pozn. red.), kam pravidelně chodí a mluví se všemi těmi lidmi. Všem to přináší úžasný pocit, že jsou vyslyšeni. Bylo podle mě velmi odvážné, že to udělal,“ poznamenala Fergusonová pro magazín Hello! a chválou nešetřila ani směrem k princezně.

ČTĚTE TAKÉ: Brzobohatý se soudí s Kuchařovou kvůli pomluvě. Nejen já jsem z toho unavený, řekl

„Krásná princezna Catherine, která natočila video, byla tak statečná. Myslím, že rodinná jednota je mimořádná věc, a upřímně jsem na ni pyšná a posílám jim spoustu lásky a podpory,“ dodala.

Podle britského experta na panovnickou rodinu Toma Quinna, kterého citoval deník The Mirror, vévodkyně vyslala jasnou zprávu pro Harryho a Meghan ohledně jejich pokračujícího sporu s královskou rodinou, když řekla: „Klíčem k životu je, že se všichni navzájem podporujeme. A také odpuštění je skvělá věc. Myslím tím odpuštění sobě i druhým.“

Fergusonová, která byla v letech 1986 až 1996 provdaná za mladšího bratra krále Charlese, prince Andrewa, se sama potýká s rakovinou prsu i kůže. O svých pocitech otevřeně mluví: „Celé roky jsem se zabývala tím, jestli jsem dost dobrá, teď mám najednou mastektomii i maligní melanom. Myslím, že mě to probudilo,“ řekla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie