Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Férovka 10 proti 2: Němečtí teenageři hospitalizovaní po útoku gangu migrantů, jeden útok nepřežil

Taková běžná muslimská „férovka,“ kdy útočí celá tlupa na jednotlivce, není nic neobvyklého. Podobných napadení je denně v celé obohacované Evropě bezpočet. Tento útok však tentokrát jedna z obětí nepřežila… Policie v Německu zveřejnila výzvu k nalezení gangu asi 10 migrantů, kteří jsou podezřelí z brutálního útoku v neděli večer. Incident se odehrál ve městě Bad […]
Menej ako 1 min. min.
Taková běžná muslimská „férovka,“ kdy útočí celá tlupa na jednotlivce, není nic neobvyklého. Podobných napadení je denně v celé obohacované Evropě bezpočet. Tento útok však tentokrát jedna z obětí nepřežila…

Policie v Německu zveřejnila výzvu k nalezení gangu asi 10 migrantů, kteří jsou podezřelí z brutálního útoku v neděli večer.

Incident se odehrál ve městě Bad Oeynhausen v Severním Porýní-Vestfálsku kolem 1:30 ráno, když skupina mladých migrantů konfrontovala dva mladíky ve věku 19 a 20 let v lázeňském parku (viz titulek).

Po hádce podezřelí udeřili mladíky pěstmi, srazili je na zem a poté je kopali, když leželi bezbranné na zemi.

Poté, co svědci zavolali policii, skupina nenuceně odešla z místa činu směrem k centru města.

Podle tiskové zprávy policejního ředitelství v Bielefeldu se gang migrantů skládal z asi 10 lidí, z nichž všichni byli muži ve věku 19 až 20 let. Byli popisováni jako „jižané“, což je fráze často používaná v Německu k popisu mužů arabského původu.

Někteří byli oblečeni do značkových teplákových souprav Adidas.

Dvacetiletá oběť byla hospitalizována v kritickém stavu poté, co utrpěla mnohočetná vážná poranění hlavy.

V pondělí prohlásili lékaři mladíka za mozkově mrtvého. . Otec zveřejnil na Facebooku černou stuhu na znamení svého smutku.

Neznámý podezřelý, který napadl 20letého mladíka z Mindenu, byl svědky popsán takto: muž, jižan, cca 20 let, vysoký cca 176 cm, knírek a kozí bradka, na sobě měl neonově oranžovou bundu značky Adidas.

Po pachatelích se zatím pátrá…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie