Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fiala: Každý den útočí na mě i na mou rodinu. Strach o sebe ale nemám

„Ať se každý podívá na mé webové stránky a sociální sítě a pak na stránky Andreje Babiše a Karla Havlíčka. Každý den je tam útok nejenom na mě, ale i na mou rodinu. Překračuje to všechny hranice, které jsou v demokratické politice přípustné,“ řekl Fiala v pořadu na CNN Prima NEWS. ČTĚTE TAKÉ: Haj*le, vrahu, opozici […]
Menej ako 1 min. min.

„Ať se každý podívá na mé webové stránky a sociální sítě a pak na stránky Andreje Babiše a Karla Havlíčka. Každý den je tam útok nejenom na mě, ale i na mou rodinu. Překračuje to všechny hranice, které jsou v demokratické politice přípustné,“ řekl Fiala v pořadu na CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Haj*le, vrahu, opozici si to pohnojil. Po atentátu na Fica zahltily sítě střelce nadávky

Uvedl, že sám se k takovým útokům nesníží a bude stále odpovídat konstruktivní politikou a slušností. Fiala také dodal, že situace ve společnosti není napjatá jenom na Slovensku. „Je to věc nás všech, abychom se učili spolu komunikovat bez nenávisti. Tedy aby demokracie byla střetem idejí a názorů. Osobní útoky, šíření nenávisti a používání rodin jako terčů odsuzuji,“ řekl premiér.

Fiala se ale necítí ohrožen. „Strach nemám. Myslím, že politik by nemohl dělat svou práci, kdyby měl strach. Znovu říkám: Musíme dělat všechno proto, abychom nešířili nenávist,“ řekl.

K atentátu na Roberta Fica premiér řekl. „Je zbytečné hledat slova. Je to šokující událost a všechny nás to zasáhlo. Je to odsouzeníhodné a neospravedlnitelné. Není čas na spekulace a závěry. Musíme myslet na Roberta Fica a na jeho síly. To je nejdůležitější poselství nadcházejících hodin.“

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie