Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fiala v debatě překonával sám sebe, shodli se experti. Babiš je překvapil mizernou přípravou

Začátek debaty podle politologa Ladislava Mrklase ovládl premiér Petr Fiala (ODS). „Andrej Babiš byl na začátku takový zatažený. V té první části měl určitě větší iniciativu Petr Fiala. Pak se to vyrovnalo, nicméně ten celkový efekt byl podle mě takový, že Petr Fiala si uhrál to, co potřeboval, a Andrej Babiš si to uhrál tak […]
Menej ako 1 min. min.

Začátek debaty podle politologa Ladislava Mrklase ovládl premiér Petr Fiala (ODS). „Andrej Babiš byl na začátku takový zatažený. V té první části měl určitě větší iniciativu Petr Fiala. Pak se to vyrovnalo, nicméně ten celkový efekt byl podle mě takový, že Petr Fiala si uhrál to, co potřeboval, a Andrej Babiš si to uhrál tak napůl na půl,“ řekl Mrklas v pořadu 360° na CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Babišova neznalost je nebezpečná, má jasno Fiala. Zmínil jedinou cestu k míru na Ukrajině

Fiala podle něj překonával sám sebe. „Byla tam spousta vtipů, byla tam taková lehkost. Pak už bylo vidět, že tam přichází trochu únava,“ sdělil politolog. Spousta voličů si podle něj řekla, že to je zase ten Petr Fiala, kterého volili před dvěma lety.

Podobný názor zastává i komentátor Seznam Zpráv Jindřich Šídlo. „První poločas patřil Petru Fialovi. Překvapivě snadno dokázal zatlačit Andreje Babiše do defenzívy,“ řekl Šídlo. Toho prý překvapilo, když předseda hnutí ANO začal francouzsky citovat francouzského premiéra Gabriela Attala. „Nevím, jestli to bylo spontánní nebo jestli tím chtěl demonstrovat, že umí dobře francouzsky,“ řekl Šídlo.

Šéfredaktor Týdeníku Echo Dalibor Balšínek vyzdvihl Fialovo klidné vystupování. „Andrej Babiš byl predátorský. Jednal tak, jak je zvyklý – tvrdě, nekompromisně, zahnat soupeře do kouta. Byly tam hodně tvrdé rány,“ uvedl Balšínek.

Podle komentátora CNN Prima NEWS Martina Schmarcze Babiš podcenil přípravu. „Úplně mě šokovalo, jak špatně byl Andrej Babiš do té debaty připraven. Zajímal by mě jeho tým, který ho na to připravoval. Podle mě to bylo stejně špatně, jako jsme v pondělí viděli u Danuše Nerudové a Filipa Turka,“ řekl Schmarcz.

Celou debatu Petra Fialy a Andreje Babiše si můžete pustit ve videu níže.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie