Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Filipínská Sněmovna uspořádala slyšení o nadměrné úmrtnosti: V roce 2021 bylo o 297 000 úmrtí víc než obvykle

Zatímco většina zemí zametla „dobu Covidovou“ pod koberec (mnohde i tam, kde nastoupila namísto covidových vlád jejich řízená opozice), jinde se po nástupu skutečně opozičních sil zahájilo vyšetřování, které se soustřeďuje na nadměrnou úmrtnost a mnohde i velmi nízkou porodnost. V silně proočkovaných zemích je většinou hlášena vysoká nadměrná úmrtnost, ale jen málokde se zjišťuje […]
Menej ako 1 min. min.

Zatímco většina zemí zametla „dobu Covidovou“ pod koberec (mnohde i tam, kde nastoupila namísto covidových vlád jejich řízená opozice), jinde se po nástupu skutečně opozičních sil zahájilo vyšetřování, které se soustřeďuje na nadměrnou úmrtnost a mnohde i velmi nízkou porodnost.

V silně proočkovaných zemích je většinou hlášena vysoká nadměrná úmrtnost, ale jen málokde se zjišťuje proč k takovému nárůstu dochází. Úplně stejný je případ rekordně nízké porodnosti, která se většinou svádí na zástupné důvody.

Filipíny nejsou v tomto ohledu výjimkou, nicméně Sněmovna se tam – na rozdíl od mnoha jiných zemí – snaží nárůst úmrtnosti a pokles porodnosti analyzovat.

Na konci loňského roku zahájila filipínská Sněmovna reprezentantů vyšetřování alarmující nadměrné úmrtnosti v této zemi. Jen v roce 2021 to bylo 297 000.

V úterý se konalo výbušné slyšení o této raketově rostoucí nadměrné úmrtnosti. Právnička Tanya Lat uvedla, že občané jsou znechuceni tím, jak je ministerstvo zdravotnictví nechalo na holičkách, protože odmítá připustit, že lidé hromadně umírají.

„Zavírají oči před všemi těmi lidmi, kteří onemocní a dostanou rakovinu a myokarditidu,“ podle Lat. „Není tam vůbec žádný soucit.“

Analytička Sally Clarková během slyšení ukázala alarmující čísla. Ukázala, že počet porodů od roku 2021, kdy bylo očkování zavedeno, drasticky klesá.

V březnu 2021, kdy se na Filipínách začalo zavádět, lze pozorovat obrovský nárůst úmrtnosti. Vrcholy nastaly také v červenci a srpnu téhož roku, což se shodovalo se zavedením vakcíny Janssen.

Dan Fernandez, předseda Výboru pro veřejný pořádek a bezpečnost Sněmovny reprezentantů, tvrdí, že existuje korelace.

Slyšení můžete sledovat zde.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie