Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Finančníci ďalej oživujú spustnuté budovy Hypernovy. Čoskoro otvoria v ďalších dvoch mestách

Onedlho sa domáci retail rozrastie o nového hráča – Biedronku. Čo to urobí s trhom, sa dozvieme v ďalších rokoch. Nie každý pokus expanzie sa však v minulosti skončil happy endom. Nákupné správanie sa ľudí v jednotlivých krajinách je totiž rozdielne. Medzi neúspešné slovenské príbehy patrí napríklad rozťahovanie sa holandskej skupiny Ahold, ktorá si tu chcela k […]
Menej ako 1 min. min.

Onedlho sa domáci retail rozrastie o nového hráča – Biedronku. Čo to urobí s trhom, sa dozvieme v ďalších rokoch. Nie každý pokus expanzie sa však v minulosti skončil happy endom. Nákupné správanie sa ľudí v jednotlivých krajinách je totiž rozdielne. Medzi neúspešné slovenské príbehy patrí napríklad rozťahovanie sa holandskej skupiny Ahold, ktorá si tu chcela k zákazníkom nájsť cestu cez reťazec Hypernova. 

Nič také tu nebolo 20 rokov. Biedronka bude novým Lidlom a kompletne zmení slovenské nakupovanie

Po fiasku a následnom stiahnutí sa z trhu zostalo na Slovensku viac než 20 opustených megapredajní. Po dlhoročnom chátraní sa niektorých budov ujal investičný fond 365.invest, ktorý patrí do portfólia skupiny J&T. V minulom roku sa im podarilo vzkriesiť bývalý hypermarket v Pezinku, ktorý premenili na nákupnú zónu s viacerými nájomcami. Čoskoro by mali tento príklad nasledovať aj predajne v ďalších mestách.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 75% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie