Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Floki Inu Ochrana Investorov: Boj proti Podvodom

V poslednej dobe sa v kryptomenovom svete objavili správy o podvodných tokenoch, ktoré sa neoprávnene vydávajú za spojené s projektom Floki Inu, známym memecoinom. Tieto falošné tokeny sa objavili na blockchainoch Solana a Base, čo spôsobilo zmätok a potenciálne finančné straty pre neinformovaných investorov. Projekt Floki Inu, ktorý sa snaží budovať svoj ekosystém okolo tokenov […]
Menej ako 1 min. min.

V poslednej dobe sa v kryptomenovom svete objavili správy o podvodných tokenoch, ktoré sa neoprávnene vydávajú za spojené s projektom Floki Inu, známym memecoinom. Tieto falošné tokeny sa objavili na blockchainoch Solana a Base, čo spôsobilo zmätok a potenciálne finančné straty pre neinformovaných investorov.

Projekt Floki Inu, ktorý sa snaží budovať svoj ekosystém okolo tokenov FLOKI, sa aktívne zapojil do boja proti týmto podvodným aktivitám. Na sociálnych sieťach vyzval svoju komunitu, aby bola ostražitá a získavala informácie o tokene iba z overených oficiálnych zdrojov. Oficiálny token Floki Inu je obchodovateľný výhradne na sieťach BNB Smart Chain a Ethereum, pričom projekt poskytol presné zmluvné adresy pre svoje tokeny, aby pomohol používateľom identifikovať legitímne tokeny a vyhnúť sa podvodom.

Okrem toho Floki Inu pokračuje v rozvoji svojho ekosystému napriek bezpečnostným hrozbám. Nedávno predstavili službu FLOKI Name Service na hlavnej sieti BNB Chain, ktorá umožňuje používateľom registrovať decentralizované doménové mená s príponou .floki. Táto služba využíva architektúru Space ID, ktorá zabezpečuje interoperabilitu s mnohými decentralizovanými aplikáciami (DApps), vrátane populárnych peňaženiek a búrz ako Trust Wallet a PancakeSwap.

Tento vývoj je svedectvom odhodlania projektu Floki Inu poskytovať hodnotu a užitočnosť svojim používateľom, zatiaľ čo zároveň chráni svoju komunitu pred podvodnými aktivitami. Je dôležité, aby sa používatelia kryptomien vzdelávali a boli informovaní o potenciálnych hrozbách, aby mohli bezpečne navigovať v dynamickom svete digitálnych aktív.

Zdroj: X

Príspevok Floki Inu Ochrana Investorov: Boj proti Podvodom je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie