Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fotbalová Dukla přišla o stěžejního člena klubu. Dukláček Fery podlehl zákeřné nemoci

„Fotbalový klub Dukla Praha s nejhlubším smutkem oznamuje, že zemřel František Ureš. Trávníkář dejvického klubu působil na Julisce přes deset let, v posledním roce však bojoval s rakovinou, které 14. září ve věku pětačtyřiceti let podlehl,“ oznámil klub na svých webových stránkách. ČTĚTE TAKÉ: Rána pro hokejový svět: Zemřel slavný bitkař Peat, hrával v týmu s […]
Menej ako 1 min. min.

„Fotbalový klub Dukla Praha s nejhlubším smutkem oznamuje, že zemřel František Ureš. Trávníkář dejvického klubu působil na Julisce přes deset let, v posledním roce však bojoval s rakovinou, které 14. září ve věku pětačtyřiceti let podlehl,“ oznámil klub na svých webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: Rána pro hokejový svět: Zemřel slavný bitkař Peat, hrával v týmu s Jágrem. Bylo mu 44 let

Ureš se na stadionu Juliska nestaral jen o sekání trávníku, ale i o jeho údržbu, zavlažování, prořezávání a opravy. „V posledních letech byl náš dukelský trávník, navzdory všem komplikacím, ve špičkovém stavu, právě zásluhou našeho zesnulého kolegy. Ale nebyl to pouze trávník, o který se František, přezdívaný Fery, staral. Každou osobu v klubu dokázal během několika sekund rozesmát, vždy byl plný pozitivní energie a pochopení. A to i ve chvílích, kdy jeho samotného trápilo zdraví,“ vzpomíná klub.

„František odváděl vždycky nesmírně zodpovědnou práci, dokonce i v době, kdy mu ubývaly síly, se o hřiště staral, bylo na něj ve všem spolehnutí a prožíval každé naše utkání velmi intenzivně,“ popsal předseda představenstva Bohumil Paukner.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutný konec děsivého příběhu. Olympionička politá hořlavinou zemřela, v Paříži běžela maraton

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie