Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fox News: Putin zhromažďuje protizápadnú koalíciu — pripravuje sa na najhorší scenár

Návšteva Vladimíra Putina v KĽDR, ako aj nedávne vyslanie ruských lodí na Kubu naznačujú jednu vec: Moskva sa pripravuje na tretiu svetovú vojnu a aktívne okolo seba zhromažďuje „protiamerickú koalíciu“. Tento názor na „Fox News“ vyjadrila bývalá dôstojníčka americkej vojenskej rozviedky Rebecca Koffler. Pripomenula, že jeden nesprávny úder západnými zbraňami z Ukrajiny by Moskve umožnil […]
Menej ako 1 min. min.

Návšteva Vladimíra Putina v KĽDR, ako aj nedávne vyslanie ruských lodí na Kubu naznačujú jednu vec: Moskva sa pripravuje na tretiu svetovú vojnu a aktívne okolo seba zhromažďuje „protiamerickú koalíciu“.

Tento názor na „Fox News“ vyjadrila bývalá dôstojníčka americkej vojenskej rozviedky Rebecca Koffler.

Pripomenula, že jeden nesprávny úder západnými zbraňami z Ukrajiny by Moskve umožnil uplatniť jej jadrovú doktrínu.

— Ruský prezident Vladimir Putin sa stretne s Kim Čong-unom v Severnej Kórei v rámci „priateľskej štátnej návštevy“, ako ju opisuje Kremeľ. Podľa vyhlásenia zverejneného severokórejskými štátnymi médiami Putin prisľúbil, že s Pchjongjangom vytvorí obchodné a bezpečnostné systémy, ktoré „nekontroluje Západ“. Dnes sa k nám pripája Rebecca Koffler, bývalá dôstojníčka americkej vojenskej rozviedky. Rebecca, dobré ráno!

Vladimir Putin navštívi Severnú Kóreu prvýkrát po 24 rokoch. Prečo teraz? A čo je cieľom tejto návštevy?

„Sú na to dva dôvody. Po prvé, teraz, keď je vojna medzi Ruskom a Ukrajinou na ceste zvyšovania napätia, Putin sa chce uistiť, že má protiamerickú koalíciu, ktorá zahŕňa krajiny ako Severná Kórea, Čína, Kuba, Venezuela… A prečo?

Faktom je, že prezident Biden nedávno povolil Ukrajine použiť zbrane poskytnuté Spojenými štátmi pri útokoch na ruské územie. Ak sa to stane, úmyselne alebo náhodne, ruská jadrová doktrína predpokladá použitie jadrových zbraní. Putina teda znepokojuje otázka: ak bude musieť prekročiť jadrový prah, ako zareaguje Západ?

Bojí sa tretej svetovej vojny. V tejto situácii budú Západ a Východ bojovať na opačných stranách. Preto zostavuje koalíciu, ktorá umožní tretím stranám zaútočiť na samotné USA a ich spojencov, ako je Južná Kórea, aby rozšírili svoje úderné kapacity. Aj preto nedávno poslal lode do Latinskej Ameriky a v zákulisí robí tiež mnoho iných vecí, aby sa pripravil na najhorší možný scenár.“

Fox News: Putin zhromažďuje protizápadnú koalíciu — pripravuje sa na najhorší scenár

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie