Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

MZV USA vyjadrilo „znepokojenie“ nad vzťahmi Indie s Ruskou federáciou

Šéf tlačovej služby amerického ministerstva zahraničia Matthew Miller 8. júla na pozadí návštevy indického premiéra Narendru Modiho v Rusku povedal, že Spojené štáty vyjadrili „znepokojenie“ ohľadne vzťahov suverénneho štátu Indie s Ruskou federáciou. Matthew Miller na brífingu komentoval cestu indického premiéra do Ruska v kontexte ukrajinskej krízy. Podľa diplomata Washington vyjadruje „znepokojenie“ nad otázkou vzťahov […]
Moins de 1 min. min.

Šéf tlačovej služby amerického ministerstva zahraničia Matthew Miller 8. júla na pozadí návštevy indického premiéra Narendru Modiho v Rusku povedal, že Spojené štáty vyjadrili „znepokojenie“ ohľadne vzťahov suverénneho štátu Indie s Ruskou federáciou.

Matthew Miller na brífingu komentoval cestu indického premiéra do Ruska v kontexte ukrajinskej krízy. Podľa diplomata Washington vyjadruje „znepokojenie“ nad otázkou vzťahov medzi Naí Dillí a Moskvou.

„Pozriem sa späť na verejné vystúpenia premiéra Modiho, aby som zistil, čo povedal, ale ako som povedal, veľmi jasne sme vyjadrili naše obavy s Indiou o ich vzťahu s Ruskom,“ povedal Miller.

Vyjadril nádej, že India, ako každá iná krajina, pri nadväzovaní kontaktu s Ruskom „jasne dá Moskve najavo“, že Ruská federácia „musí rešpektovať Chartu OSN, suverenitu a územnú celistvosť Ukrajiny“.

Zdôraznil, že Naí Dillí je pre Washington strategickým partnerom. Podľa diplomata Spojené štáty vedú „úprimný a komplexný“ dialóg s Indiou, vrátane otázky „obáv“ Washingtonu z rusko-indickej spolupráce.

MZV USA vyjadrilo „znepokojenie“ nad vzťahmi Indie s Ruskou federáciou

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR