Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Francie: Celebrity, YouTubeři a sportovci pevně na straně islamofašistické ultralevice

Ve Francii je to nyní o dvou různých stranách, zatímco uprostřed zůstává lidmi odmítnutá Rothschildova loutka Macron. Konkrétně pro nadcházející předčasné volby je to o souboji pronárodní a antiislámské konzervativní pravice na jedné straně a islamofašistické ultralevice, která podporuje nejen islamizaci Francie a výměnu obyvatel, ale také kompletní globalistickou agendu. K islamofašistické levici, kterou vede […]
Menej ako 1 min. min.

Ve Francii je to nyní o dvou různých stranách, zatímco uprostřed zůstává lidmi odmítnutá Rothschildova loutka Macron. Konkrétně pro nadcházející předčasné volby je to o souboji pronárodní a antiislámské konzervativní pravice na jedné straně a islamofašistické ultralevice, která podporuje nejen islamizaci Francie a výměnu obyvatel, ale také kompletní globalistickou agendu.

K islamofašistické levici, kterou vede Mélenchon, se přidal i bývalý prezident Holland a na její stranu se staví také různé celebrity. Jako první se ozvala umělecká angažovaná fronta, kterou následovali neméně angažovaní sportovci (což v podstatě většinou ani nejsou Evropané) a nakonec se přidaly internetové „celebrity.“

Tedy zatímco RN Marine le Pen, která drtivě vyhrála volby do EP, zastupuje především původní francouzské obyvatelstvo, islamofašistická Mélenchonova Nová lidová fronta, která v podstatě sdružila i socialisty a zelené, zastupuje muslimy, Antifu a celebrity.

Otázka je, ke komu se většinová masa přidá. Ovšem každý Francouz, který nechce, aby se z jeho země stal zrychlenou cestou chalífát, by měl mít jasno.

Na podporu islamofašistů vzniklo už několik různých pamfletů sepsaných různými celebritami, pro představu přináším ten poslední, který sepsaly internetové celebrity. Výzva ze strany sportovců, herců a zpěváků byla velmi podobná:

Čas neutrality skončil. 200 tvůrců, internetových osobností, sjednocených pod heslem „The Popular Stream,“ vyzývá k mobilizaci u volebních uren proti krajní pravici, ale i svým obsahem:

„Naše publikum je jako my: různorodé, ze všech sociálních vrstev, často LGBTI+, rasizované, zdravotně postižené. Rozsah našeho kolektivního slova nás zavazuje.

V neděli 9. června 2024 zvítězila ve volbách do Evropského parlamentu krajní pravice. Tentýž večer prezident republiky Emmanuel Macron oznámil rozpuštění Národního shromáždění. Poprvé za Páté republiky se krajní pravici podařilo získat absolutní většinu v Národním shromáždění a dostat se k moci.

My, tvůrci, internetové osobnosti, voláme po mobilizaci. Historie nás sleduje a my máme čas do neděle 30. června, kdy se koná první kolo parlamentních voleb, abychom povzbudili naše komunity k volbám.

Chceme stát při sobě. Společně můžeme zabránit tomu, aby se krajní pravice dostala k moci. Jiná budoucnost je možná.

RN a její spojenci už léta označují stejné cíle: ženy, LGBTI+ lidi, rasově odlišné lidi, lidi židovského nebo muslimského vyznání nebo lidi jako takové vnímané. Jejich program, postavený na rasistické teorii velké výměny, je toho názorným příkladem.

Zaměřit se na menšiny znamená zaměřit se na část nás samých a na lidi, kteří nás sledují, sledují a poslouchají. Je to také první krok před útokem na práva všech.

Čas neutrality skončil. Musíme masivně hlasovat a přimět lidi, aby hlasovali.

Jediný hlasovací lístek nám umožní porazit krajní pravici, jediný hlasovací lístek nám umožní reagovat na ekologickou krizi, jediný hlasovací lístek nám umožní chránit veřejné služby, jediný hlasovací lístek nám umožní zlepšit každodenní život pracujících, jediný hlasovací lístek nám umožní dobýt nová práva: práva Nové lidové fronty.“

Tolik k dalšímu pamfletu, jehož cílem je zabezpečit výhru islamofašistické ultralevice. Ta má samozřejmě zejména podporu muslimů (mnoho pod touto výzvou podepsaných také jsou muslimové) a různých ultralevicových bojůvek, které můžeme aktuálně vidět na záběrech z francouzských ulic, kde zapalují kontejnery a útočí na policisty.

Pokud by skutečně vyhrála zmíněná Nová lidová fronta, kterou vede Mélenchon, tak by došlo k urychlené islamizaci země a zavedení tak totalitního režimu, jaký si lze jen stěží představit.

Naštěstí si to většina Francouzů uvědomuje a odmítá tyto extremisty volit, nelze tedy očekávat, že by byly tyto výzvy celebrit úspěšné, jak jejich autoři doufají.

Nicméně právě fakt, že islamofašisty podporují různé celebrity – od herců přes sportovce až po YouTubery – ukazuje, jaká politika se plánuje pro Evropu jako takovou.

Celebrity jsou totiž zásadně na straně systému, byť by byl sebezvrácenější. Jsou tedy i jakýmsi detektorem politiky, která je prosazována.

Ostatně, kam evropská politika inklinuje, nám ukazuje také EU, která v případě Francie rozhodně upřednostňuje islamofašistickou levici před RN, která otevřeně hovoří o výměně obyvatel…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie