Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Francie: Sociální pomoc je určena jen pro muslimské vetřelce, Francouzi mají smůlu (video)

Opakovaně se potvrzuje, že cílem stávající evropské politiky je výměna původních obyvatel za ty, které si jednotlivé země dováží. Dalším z mnoha příkladů je i dvojí metr Francie, která dává veškerou sociální pomoc výhradně muslimským vyžírkám, zatímco původní obyvatelstvo nemá na jakoukoli pomoc šanci. Charita a podpora potřebných byly uneseny, což přeměnilo Francii na sociální […]
Menej ako 1 min. min.

Opakovaně se potvrzuje, že cílem stávající evropské politiky je výměna původních obyvatel za ty, které si jednotlivé země dováží. Dalším z mnoha příkladů je i dvojí metr Francie, která dává veškerou sociální pomoc výhradně muslimským vyžírkám, zatímco původní obyvatelstvo nemá na jakoukoli pomoc šanci.

Charita a podpora potřebných byly uneseny, což přeměnilo Francii na sociální stát pro ilegály a islámské dobyvatele, kteří oslabují národ zevnitř a otevřeně se chlubí vykořisťováním Francouzů.

Nejnovějším příkladem toho, jak otevřené hranice zdevastovaly francouzskou společnost, je šokující svědectví z Villeurbanne, které odhaluje, že francouzským občanům je odpírána pomoc jen kvůli jejich národnosti.

Bezdomovec vypráví o ponižujícím zážitku, když sledoval, jak pár migrantů dostává 180 eur ve stravenkách do restaurací, jen aby mu byla stejná pomoc odmítnuta s vysvětlením: „To není možné, pane, protože jste Francouz.“

Podobnou praxi potvrzuje i další bezdomovkyně, které byla pomoc zamítnuta jen proto, že je Francouzka.

Tato nespravedlnost je součástí rostoucího trendu, kdy jsou francouzští občané odsouváni stranou ve prospěch ilegálů. Po celé Francii se objevuje stále více svědectví občanů, kteří sotva vyjdou s penězi, když jim bylo řečeno, že nemají nárok na pomoc jen proto, že jsou Francouzi.

Pobouření narůstá, když občané sdílejí příběhy o tom, jak vládní zdroje upřednostňují migranty před Francouzi, takže rodiny v nesnázích zůstávají bez podpory, kterou potřebují.

Aby toho nebylo málo, muslimové tuto pomoc nejen dostávají – oni se hrdě chlubí, jak tento systém využívají. Někteří z nich dokonce natočili videa, ve kterých vysvětlují, jak obelhávají francouzskou vládu, manipulují se sociálními systémy určenými k pomoci potřebným a jak používají peníze daňových poplatníků k financování svého pobytu.

„Žiji ve Francii, žiji v Paříži. Vyhledal jsem francouzskou státní pomoc,“ uvedl jeden muslim. Popsal životní styl financovaný tvrdou prací francouzských občanů:

„Francouzi pracují pro mě. Ano. Všichni Francouzi tvrdě pracují. Vy tvrdě pracujete; Každé ráno vstáváte v 6 hodin a jdete do práce. Zatímco já spím. Vstávám v poledne a na konci měsíce mám RSA (univerzální základní příjem).“

Podrobně popsal finanční pomoc, kterou dostává, včetně 600 eur měsíčně od RSA (Revenu de Solidarité Active, forma univerzálního základního příjmu ve Francii) a dalších 300 eur od místní mise.

To činí celkem 900 € měsíčně, z čehož pouze 100 € jde na nájem. „Dostávám od RSA 350 eur. Takže v podstatě platím 150 € za nájem. A na konci měsíce se mi podařilo ušetřit 600 eur,“ vysvětlil.

Migrant dále prozradil, že místní mise také financuje jeho zákonné povolení a náklady na dopravu, které činí 1 300 eur. Kromě toho mu sociální služby pokrývají měsíční spotřebu energií, včetně dodávek elektřiny, plynu a vody.

V dalším takovém videu se Afričanka chlubí, že nepracuje, povzbuzuje ostatní migranty, aby měli mnoho dětí, a vysvětluje, jak stát za všechno zaplatí, čímž v podstatě propaguje parazitickou existenci financovanou francouzským lidem.

Ale to není jen o individuálním vykořisťování – je to součást širšího vzorce zneužívání, který je nyní nemožné ignorovat. Tito ilegálové mají dva hlavní cíle: buď islamizovat Francii nebo využít její sociální systém pro osobní prospěch (většinou platí obojí).

Islámští dobyvatelé následují strategii hidžry, používají emigraci jako prostředek k šíření islámu a oslabování národa zevnitř, a to vše při prospěchu z francouzské štědrosti. Místo aby se integrovali, zatěžují systém při prosazování své náboženské agendy, zatímco francouzští občané – bezdomovci a živořící rodiny – zůstávají bez podpory, kterou potřebují.

Ekonomičtí migranti (včetně nemuslimů) zároveň nemají žádný zájem přispívat francouzské společnosti. Jsou tam výhradně kvůli sociálním službám a finančním dávkám. Systém odměňuje ty, kteří, jak hrdě prohlásila migrantka ve virálním videu, „nepracují, mají spoustu dětí a žijí ze státu.“

To není jen selhání imigrační politiky. Jde o plánovaný a řízený proces s cílem vyměnit evropské obyvatelstvo. To, co se nyní děje napříč Evropou, je velká populační výměna, organizovaná a řízená loutkovodiči těch, které si paradoxně evropský lid sám volí…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 2 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie