Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Francie: Usvědčený recidivista se pokusil znásilnit 102letou stařenku v pečovatelském domě, oběť brzy po útoku zemřela

Stále častěji se objevují zprávy o znásilňování stařenek v nemocnicích či pečovatelských domech v multikulturních evropských zemích. Pokud si tedy někdo myslí, že obohacování se týká pouze mladých žen, pak je na omylu. Mnozí násilníci již přišli na to, že stařenky se hůře brání a mnohdy nejsou díky demenci schopny pachatele popsat nebo si pamatovat, […]
Menej ako 1 min. min.

Stále častěji se objevují zprávy o znásilňování stařenek v nemocnicích či pečovatelských domech v multikulturních evropských zemích. Pokud si tedy někdo myslí, že obohacování se týká pouze mladých žen, pak je na omylu.

Mnozí násilníci již přišli na to, že stařenky se hůře brání a mnohdy nejsou díky demenci schopny pachatele popsat nebo si pamatovat, co se přesně stalo.

Jedinci, kteří pochází ze zemí, kde je běžné k uspokojování využívat kozy, osly a další domácí zvířata, pak skutečně věk nijak neřeší.

Pachatel, který již znásilňoval ve své domovině, je jedním z „výdobytků“ koloniální minulosti země.

Usvědčený násilník z Guadeloupe byl odsouzen k 20 letům vězení za pokus o znásilnění 102leté obyvatelky pečovatelského domu ve francouzském městě Rouen.

Ve středu porotní soud Seine-Maritime shledal 39letého Laury Jean-Baptista vinného z trestného činu, ke kterému došlo 17. února 2023 ve čtvrti Sapins.

Soud si vyslechl, jak byla starší oběť nalezena v časných ranních hodinách v sousední místnosti v šoku a se škrábanci na předloktí, obličeji a podbřišku.

Pečovatelům řekla, že se ji muž pokusil znásilnit, když ležela v posteli, ale podařilo se jí vzdorovat a přimět ho, aby zpanikařil a utekl.

Oběť bohužel necelý měsíc po útoku zemřela.

Záznam z kamerového systému z domu potvrdil vniknutí vysokého muže štíhlé postavy, což policii dovedlo k podezřelému, který měl v domově absolvovat stáž osobní asistence.

Další vyšetřování našlo pozitivní stopy DNA podezřelého na oblečení oběti, posteli a okenní římse do jejího pokoje, což je pravděpodobně způsob, jakým se dostal dovnitř.

Byl zatčen na začátku března a držen ve vyšetřovací vazbě.

Až do soudu podezřelý popíral obvinění z pokusu o znásilnění, nejprve tvrdil, že byl v noci útoku v domě své bývalé přítelkyně, později změnil svou verzi a přiznal jeho přítomnost v domě, ale trval na tom, že se prostě snažil najít místo, kam by mohl uložit své věci.

Jeho příběh se ještě více změnil tento týden u soudu, když řekl soudci: „Spletl jsem si tu dámu se svojí 58letou milenkou, kterou jsem přišel v noci navštívit.“

Když mluvil o setkání, dodal: „Lehl jsem si vedle ní. Pohladil jsem ji. Ona se bála, já jsem zpanikařil. Odešel jsem bez brutality. Mám rád, když jsou vztahy smyslné. Nebyl jsem ztopořený, můj penis neměl náladu.“

Jean-Baptiste má ve své rodné zemi předchozí záznam, když byl v roce 2010 odsouzen za znásilnění 50leté oběti za podobných okolností v jejím domě na Guadeloupe.

Psychiatrická zpráva poskytnutá soudu nezjistila žádné psychiatrické poruchy, ale významnou nebezpečnost podezřelého, který byl popsán jako „perverzní.“ Expert dodal, že podezřelý má podprůměrnou inteligenci.

Soudu řekl, že trpěl špatnou výchovou, a tvrdil, že jeho matka byla obzvláště násilnická a praktikovala čarodějnictví se zvířecími mrtvolami.

Jeho trest odnětí svobody byl potvrzen soudem ve středu.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie