Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Francúzsko sa príliš angažuje v konflikte, hrozí mu stret s Ruskom, varuje Moskva

Francúzsko podľa Ruska prehlbuje svoju angažovanosť v konflikte na Ukrajine a zvyšuje riziko priameho stretu s Ruskom. Vyhlásila to vo štvrtok hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová. TASR o tom informuje podľa správy agentúry Reuters.  Podľa Zacharovovej je načase, aby sa ľudia vo Francúzsku prebudili a uvedomili si, do čoho sú zaťahovaní.  Francúzsky prezident […]
Menej ako 1 min. min.

Francúzsko podľa Ruska prehlbuje svoju angažovanosť v konflikte na Ukrajine a zvyšuje riziko priameho stretu s Ruskom. Vyhlásila to vo štvrtok hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová. TASR o tom informuje podľa správy agentúry Reuters. 

Podľa Zacharovovej je načase, aby sa ľudia vo Francúzsku prebudili a uvedomili si, do čoho sú zaťahovaní. 

Francúzsky prezident Emmanuel Macron minulý týždeň prisľúbil dodať Ukrajine stíhačky Mirage 2000-5. Tiež oznámil, že vo Francúzsku sa uskutoční výcvik ukrajinských pilotov a vojakov.

Okrem toho zopakoval, že Ukrajine by malo byť umožnené používať západné zbrane aj pri útokoch na vojenské ciele v Rusku a pri neutralizácii konkrétnych “bodov”, z ktorých je napádaná.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie