Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Funguje ako magnet na peniaze. Nájdete ju v každej kuchyni. Stačí ju zapáliť a pridať lyžicu medu

10.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Fabian Ponce Garcia). Máte pocit, že vám v poslednej dobe chýbajú peniaze? Niekedy šťastie potrebuje trochu pomôcť. Istý rituál k vám pritiahne peniaze ako magnet. Budete potrebovať jedno obľúbené korenie. Aké sú výhody pálenia škorice? Rituál šťastia a prosperity. Foto: shutterstock/Fabian Ponce Garcia Už v staroveku sa niektoré rastliny používali […]
Menej ako 1 min. min.

10.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Fabian Ponce Garcia).

Máte pocit, že vám v poslednej dobe chýbajú peniaze? Niekedy šťastie potrebuje trochu pomôcť. Istý rituál k vám pritiahne peniaze ako magnet. Budete potrebovať jedno obľúbené korenie.

Aké sú výhody pálenia škorice? Rituál šťastia a prosperity. 
Foto: shutterstock/Fabian Ponce Garcia

Už v staroveku sa niektoré rastliny používali na vykonávanie kúziel. Príroda ich totiž obdarila magickými vlastnosťami. Jednou z nich je škorica, korenie získavané zo sušenej kôry škoricovníka. Verí sa, že priťahuje peniaze, hojnosť a úspech, chráni dom pred zlom a odháňa smolu. Nezabudnite brať nasledujúci popis so štipkou soli.

Účinný rituál. Priťahuje škorica peniaze a šťastie?

Škorica sa vyrába v dvoch formách: mletý prášok alebo na malé kúsky zvinutá do rolky. Má výraznú vôňu a sladko-korenistú chuť. V kuchyni sa najčastejšie používa na dochucovanie koláčov, sladkých jedál a vareného vína. Kedysi bola škorica jedna z najdrahších korenín na svete. Verilo sa, že poskytuje nesmrteľnosť, silu a moc. Panovníci nasypali škoricu do vrecúška a vždy ju nosili so sebou.

Priťahuje škorica peniaze?
Foto: shutterstock/amphaiwan

Korenie sa používalo aj na prípravu elixírov, ktorými sa pomazávalo telo, aby bolo vždy zdravé a krásne. Škorica sa dodnes spája so šťastím, blahobytom a bohatstvom. Ak chcete na vlastnej koži zažiť jej výnimočné vlastnosti, vykonajte rituál na prilákanie peňazí a šťastia.

Aké sú výhody zapálenia škorice? Rituál šťastia a prosperity

Škorica sa používa pri rituáloch spojených s úspechom, činmi a koncentráciou. Prenášali sa z generácie na generáciu. Vyberte si pokojný deň, keď pocítite príval pozitívnej energie. Zapáľte si tyčinku škorice a počkajte niekoľko sekúnd. Sfúknite plameň, vložte škoricu do misky, pridajte jednu polievkovú lyžicu medu a jednu polievkovú lyžicu olivového oleja. Všetko spolu zmiešajte a myslite na svoj vytýčený cieľ: povýšenie, výhra v lotérii, nové auto alebo aj veľký dom s bazénom? Všetko závisí od toho, čo chcete. Na záver trikrát nahlas vyslovte jednu vetu: „Verím, že teraz do môjho života bude prúdiť hojnosť a bohatstvo“. Takýto rituál môžete opakovať každý týždeň, kým nebude fungovať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Priťahuje peniaze a chráni dom pred zlou energiou. V kuchyni nájdete

V zime sa pred dvere väčšinou sype soľ a ja sypem škoricu. Susedia sú prekvapení, ale funguje to

The post Funguje ako magnet na peniaze. Nájdete ju v každej kuchyni. Stačí ju zapáliť a pridať lyžicu medu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie