Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Funguje ako žehlička na vrásky a stojí len 5 eur. Tento zázrak z drogérie vás omladí o niekoľko rokov

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev). Nenechajte sa oklamať šikovnou kozmetikou! Tajomstvo mladistvého vzhľadu spočíva v kvalitných zložkách a nemusí stáť celý majetok. Tento výrobok stojí len 5 eur a funguje lepšie ako mnohé špičkové produkty. Prečo si Francúzky myslia, že objavili tajomstvo mladého vzhľadu?Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev Prečo si Francúzky myslia, že objavili […]
Menej ako 1 min. min.

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev).

Nenechajte sa oklamať šikovnou kozmetikou! Tajomstvo mladistvého vzhľadu spočíva v kvalitných zložkách a nemusí stáť celý majetok. Tento výrobok stojí len 5 eur a funguje lepšie ako mnohé špičkové produkty.

Prečo si Francúzky myslia, že objavili tajomstvo mladého vzhľadu?
Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev

Prečo si Francúzky myslia, že objavili tajomstvo mladého vzhľadu? Pretože namiesto toho, aby chodili do obchodného centra, hľadajú kozmetiku v lekárňach. Pre nich je dôležité zloženie, a nie značka. Preto radšej stavia na kozmetiku, ktorá nielen krásne vyzerá, ale aj funguje. Ich tajomstvom je už roky najmä tento jeden krém.

Tento krém pôsobí na vrásky ako žehlička

Ak ste doteraz investovali do kozmetiky, ktorá stála celý majetok a nemala žiadny účinok, určite by ste mali vyskúšať tento krém. Je ľahko dostupný, má vynikajúce zloženie a veľmi atraktívnu cenu. Nájdete ho takmer v každej lekárni. Čo tak dobre funguje?

V kozmetickej medicíne sa vitamín A už roky považuje za tajomstvo mladistvého vzhľadu. Je zodpovedný za stav našej pokožky. Retinoid, ktorý obsahuje, nielenže redukuje jemné linky a hlboké vrásky, ale tiež stimuluje tvorbu kolagénu a urýchľuje rekonštrukciu buniek. Stojí za zmienku, že ide o najšetrnejšiu formu tejto silnej zložky, čím sa predchádza podráždeniu a zároveň sa dosahujú knokautujúce výsledky.

Ako používať krém s vitamínom A?

Pri liečbe krémom s vitamínom A je potrebné mať na pamäti, že kľúčovú úlohu zohráva pravidelnosť aplikácie. Ako krém nanášať? Najlepšie je naniesť malé množstvo prípravku večer pred spaním. Ráno sa tak zobudíte s viditeľne hladšou, vypnutejšou a oddýchnutejšou pokožkou tváre. Takýto účinok za 5 eur? My sme rozhodne za!

Najlepšie je naniesť malé množstvo prípravku večer pred spaním.
Foto: shutterstock/Me dia

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vitamínová masť často kupovaná na vrásky. Funguje naozaj?

Polovica stačí. Funguje to ako tropokolagén za 150 eur. Zastavíte vznik nových vrások

The post Funguje ako žehlička na vrásky a stojí len 5 eur. Tento zázrak z drogérie vás omladí o niekoľko rokov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie