Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Geert Vanden Bossche očekává vlnu úmrtí v zemích s vysokou mírou proočkovanosti (video)

Těm z vás, kdo se o tuto tematiku zajímáte, jistě netřeba belgického vakcinologa a zásadního odpůrce mRNA injekcí představovat. Již několikrát vyzval k ukončení jejich další aplikace, stejně tak opakovaně upozornil na vlnu nadměrné úmrtnosti, která bude v dalších letech následovat. Vakcinolog Geert Vanden Bossche předpovídá vlnu hospitalizací a vážných onemocnění pouze v zemích s […]
Menej ako 1 min. min.

Těm z vás, kdo se o tuto tematiku zajímáte, jistě netřeba belgického vakcinologa a zásadního odpůrce mRNA injekcí představovat. Již několikrát vyzval k ukončení jejich další aplikace, stejně tak opakovaně upozornil na vlnu nadměrné úmrtnosti, která bude v dalších letech následovat.

Vakcinolog Geert Vanden Bossche předpovídá vlnu hospitalizací a vážných onemocnění pouze v zemích s vysokou mírou proočkovanosti, řekl nedávno v rozhovoru s technologickým podnikatelem Stevem Kirschem.

„Je toho ještě hodně před námi,“ zhodnotil Kirsch situaci. „Toto je první dějství a nyní se musíme připravit na druhé dějství.“

Zeptal se Vanden Bosscheho, kolik mrtvých očekává. „Dvakrát tolik, třikrát tolik?“

„To, co zažijeme, bude zcela bezprecedentní, pokud jde o rozsah vlny nemocí a bohužel i úmrtí,“ řekl Vanden Bossche, vědec, který se v minulosti zabýval vakcínami v Nadaci Billa a Melindy Gatesových.

Nepřekvapí ho, pokud bude populace v zemích s vysokou proočkovaností zdecimována, a v některých populacích očekává během několika let úmrtnost až 30-40 procent.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie