Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

GENERÁLNY RIADITEĽ SEKCIE KRÍZOVÉHO RIADENIA NAVŠTÍVIL KONTROLNÉ CHEMICKÉ LABORATÓRIUM CIVILNEJ OCHRANY V JASOVE Kontrolné chemické laboratóriá civilnej o…

GENERÁLNY RIADITEĽ SEKCIE KRÍZOVÉHO RIADENIA NAVŠTÍVIL KONTROLNÉ CHEMICKÉ LABORATÓRIUM CIVILNEJ OCHRANY V JASOVE ⚗️ Kontrolné chemické laboratóriá civilnej ochrany patria medzi základné zložky integrovaného záchranného systému. 🚩 Úlohou zamestnancov kontrolných chemických laboratórií je najmä prieskum a meranie ovzdušia, odoberanie vzoriek podozrivých – väčšinou neznámych látok – a ich chemická alebo radiačná analýza. 🔸 Kontrolné chemické […]
Menej ako 1 min. min.

GENERÁLNY RIADITEĽ SEKCIE KRÍZOVÉHO RIADENIA NAVŠTÍVIL KONTROLNÉ CHEMICKÉ LABORATÓRIUM CIVILNEJ OCHRANY V JASOVE

⚗️ Kontrolné chemické laboratóriá civilnej ochrany patria medzi základné zložky integrovaného záchranného systému.

🚩 Úlohou zamestnancov kontrolných chemických laboratórií je najmä prieskum a meranie ovzdušia, odoberanie vzoriek podozrivých – väčšinou neznámych látok – a ich chemická alebo radiačná analýza.

🔸 Kontrolné chemické laboratórium CO v Nitre naposledy analyzovalo neznámy prášok počas volieb do Európskeho parlamentu.

🔹 Generálny riaditeľ sekcie @Ervín Erdélyi v uplynulých dňoch navštívil KCHL v Jasove. Zaujímalo ho, ako pracovníčky laboratória pracujú a akým spôsobom sa dá zlepšiť ich pracovné podmienky.

KĽÚČOVÁ ANALÝZA VZORIEK Z CHEMKA STRÁŽSKE
⚗️ KCHL v Jasove už niekoľko rokov odoberá a v spolupráci s STU analyzuje vzorky environmentálnej záťaže v bývalom závode Chemko Strážske.







Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie