Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Giraltovce súčasťou rezortného dňa MIRRI SR

V rámci rezortného dňa Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR (MIRRI SR) v podduklianskom regióne navštívil mesto Giraltovce minister Richard Raši spolu so štátnym tajomníkom Michalom Kaliňákom a ich tímom. Návšteva významných miest v Giraltovciach Slovensko-poľský dom: Minister a jeho tím navštívili zrekonštruovaný Slovensko-poľský dom, ktorý bol obnovený prostredníctvom programu cezhraničnej spolupráce Interreg Poľsko-Slovensko. […]
Menej ako 1 min. min.

V rámci rezortného dňa Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR (MIRRI SR) v podduklianskom regióne navštívil mesto Giraltovce minister Richard Raši spolu so štátnym tajomníkom Michalom Kaliňákom a ich tímom.

Návšteva významných miest v Giraltovciach

Slovensko-poľský dom: Minister a jeho tím navštívili zrekonštruovaný Slovensko-poľský dom, ktorý bol obnovený prostredníctvom programu cezhraničnej spolupráce Interreg Poľsko-Slovensko. Dom slúži ako kultúrne a spoločenské centrum, kde sa pravidelne usporadúvajú výstavy.
Pamätná izba Jána Štefaníka: Minister a štátny tajomník si prezreli Pamätnú izbu Jána Štefaníka, vojnového hrdinu, ktorý sa zúčastnil bojov na Dukle.
Kancelária ZO Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov: Delegácia sa pristavila aj v kancelárii Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov v Giraltovciach.
Mestské informačné turistické centrum: Navštívili aj Mestské informačné turistické centrum, kde sa dozvedeli viac o turistických atrakciách a možnostiach v regióne.

Stretnutie so zástupcami MOaPS

Ako informuje mesto Giraltovce, štátny tajomník Michal Kaliňák sa priamo v teréne stretol s príslušníkmi MOaPS, s ktorými diskutoval o výzvach a benefitoch ich práce pre občanov mesta.

Ukončenie rezortného dňa

Rezortný deň MIRRI SR v Giraltovciach bol ukončený v kancelárii primátora mesta Pavla Tchuríka, kde prebehlo rokovanie o potrebách mesta, pripravovaných zámeroch a možných výzvach, ktoré pomôžu v budovaní silných samospráv.

Táto návšteva ukazuje, že mesto Giraltovce a jeho projekty sú dôležitou súčasťou regionálneho rozvoja a spolupráce s MIRRI SR.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie