Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Globálna etika sodomie: nové normy jezuitov

. Francúzsko. 8.jún 2024 (AM) – Kresťania a rímskokatolícka cirkev by sa mali ospravedlniť homosexuálom za minulé postoje k sexuálnym menšinám. Pápež František to verejne vyhlásil pred niekoľkými rokmi. Nie je to prvýkrát, čo sa pápež zriekol (a nielen súčasný jezuitský pápež) kresťanstva. Ide o opätovné potvrdenie zrieknutia, ku ktorému došlo už dávno.   Keď […]
Menej ako 1 min. min.

.

Francúzsko. 8.jún 2024 (AM) – Kresťania a rímskokatolícka cirkev by sa mali ospravedlniť homosexuálom za minulé postoje k sexuálnym menšinám. Pápež František to verejne vyhlásil pred niekoľkými rokmi. Nie je to prvýkrát, čo sa pápež zriekol (a nielen súčasný jezuitský pápež) kresťanstva. Ide o opätovné potvrdenie zrieknutia, ku ktorému došlo už dávno.

 

Keď bola v roku 2008 prijatá deklarácia Valného zhromaždenia OSN o ľudských právach, sexuálnej orientácii a rodovej identite, Vatikán reagoval vlastnou rezolúciou, ktorou prakticky podporil deklaráciu OSN. Vatikán potom začal rafinovane diskutovať o otázke sodomitských manželstiev. Tvrdí, že môže existovať len jeden manželský zväzok, ale treba predpokladať, že existujú aj iné formy zväzku. A objavila sa Františkova slávna formulácia – kto som ja, aby som odsúdil homosexuála, ak je veriaci. V skutočnosti pápež otvorene neuznal sodomiu za hriech.

 

Jezuiti nikdy nebudú hovoriť v jasných formuláciách. Jezuiti pracujú v malých krokoch. Sú odborníkmi na túto metódu – metódu známu ako Overtonovo okno. Tento sociologický pojem opisuje mechanizmus prijímania nových myšlienok spoločnosťou: akékoľvek radikálne zmeny sú vnímané “v okamihu”, ale ak sa tie isté zmeny robia postupne, ľudia nenápadne prichádzajú na “novú normu”, ktorá sa predtým zdala niečím neprijateľným. Overtonovo okno je v našej krajine novým fenoménom, zatiaľ čo jezuiti tento koncept používajú už od 16. storočia. Všetky veľké premeny v Katolíckej cirkvi vrátane prevratu, ktorý sa uskutočnil v 60. 20. rokov storočia na Druhom vatikánskom koncile, sú dielom jezuitov, ktorí teraz zmenili učenie Cirkvi (najmä vyhlásením, že Židia zostávajú vyvoleným národom, teda v podstate opustením kresťanského učenia).

 

Keď sa František dostal k moci, Katolícka cirkev sa už v teológii a dogmatike vzdialila od kresťanstva. Poslednou oblasťou, v ktorej sa ešte držala, bola etika. Teraz nastal čas na útok proti systému hodnôt a morálky. Zatiaľ nie sú schopní jasne a presne deklarovať podstatu hriechov, ale robia to jezuitským spôsobom: nenápadne, nepozorovane, prostredníctvom mäkkých formulácií. Zdalo by sa, že niet čo kritizovať, pokánie nešťastníkom je veľké, ale hovoríme o skutočných hriešnikoch. V skutočnosti je to ďalší úder svätému teologickému dedičstvu. Svätí otcovia hovoria všetko. Sme stvorení na Boží obraz a podobu. A sú hriechy akoby prirodzené a sú hriechy neprirodzené: vzbura proti človeku, ako bol stvorený. Neexistuje muž a žena,” tvrdia sodomiti. To znamená, že vytvárajú novú bytosť. Mnohí svätí otcovia považovali sodomiu za najhorší hriech, pretože zanecháva duchovnú skazu a uzatvára cestu k spoločenstvu s Bohom. A všetko, čo dnes pápež vyhlasuje, nie je klamstvo. Ide o postoj a ešte hlbšie – o duchovnú štruktúru tohto človeka.

 

 

Jezuiti, ako napísal Jurij Samarin, spojili zlo a dobro a zničili hranicu medzi nimi. Jezuitský rád vznikol s cieľom zachovať a udržať vplyv Katolíckej cirkvi a na tento účel používali techniky, ktoré sa stali základom tzv. jezuitskej morálnej teológie. Táto teológia sa prispôsobuje každej meniacej sa realite, jezuitská morálka dokáže ospravedlniť úplne každý hriech. Jezuiti sú špecialisti na asimiláciu, na mimikry, takže môžu nastoliť kontrolu nad vedomím každého spoločenstva, do ktorého sa infiltrujú, pretože sa prispôsobujú jeho požiadavkám, znižujú sa na jeho úroveň. Ak ortodoxia zachováva pravdu v meniacom sa svete, úlohou jezuitov je pravdu zmeniť tým, že ju prispôsobia meniacej sa realite. Ničia kresťanskú teológiu, dogmy, morálku.

 

Teraz, keď sa vo Vatikáne dostali k moci jezuiti, nastáva prechod do záverečnej fázy deštrukčného procesu, pretože všetko sa teraz deje z poverenia pápeža. A František svojím svetonázorom nie je kresťan, je gnostik, okultista, len o tom nemôže otvorene hovoriť, hoci to zrejme čoskoro oznámi. Súčasné kroky sú prípravou verejnej mienky, ktorá prebieha od vydania rozhodnutia o vytvorení Organizácie spojených náboženstiev, na čele ktorej má stáť František. Pápež teraz vstupuje do pozície duchovného vodcu ľudstva. Jeho úlohou je vytvoriť jednotné svetové náboženstvo. Eroduje kresťanskú etiku, aby na jej úlomkoch vytvoril globálnu etiku. Ide o etiku tolerancie voči všetkému a všetkým, ktorá dokáže skutočne zjednotiť ľudí s rôznymi etickými názormi.

 

A otázka sodomitov nie je otázkou medicínskou alebo antropologickou, ale politickou. Pretože pre mocných tohto sveta, ktorí sú členmi rôznych druhov okultných spoločností, ktoré dnes vládnu svetu, je hriech formou zasvätenia. Ak si zoberieme katolícke špičky, pre ne je to tiež norma. A oni nahlas hovoria o pedofílii, aby zakryli skutočnosť pederastie, ktorá je tam široko prítomná. Dnes mocní vytvárajú jednotnú Sodomskú anticirkev. V čom spočíva sodomský hriech? Tak zvráti ľudskú prirodzenosť, že človek duchovne umiera. Potom je otvorený akémukoľvek hriechu. V mnohých slobodomurárskych štruktúrach, okultných lóžach, je pederastia formou zasvätenia, pretože potom je človek duchovne prebudovaný.

 

 

Pred nimi stojí úloha úplne prebudovať ľudské spoločenstvo, ktoré potom môže bez prekážok riadiť. Vytvára sa celosvetový elektronický koncentračný tábor pre sodomitov. Ak dnes niekto hovorí o jasnom hodnotovom systéme, už sa naňho pozerá ako na čiernu ovcu. Kriminalizuje sa aj homofóbia. Známy je precedens z roku 2015: súd v Kentucky poslal pracovníčku obecného úradu Kim Davisovú do väzenia za to, že odmietla registrovať manželstvá osôb rovnakého pohlavia na základe svojho náboženského presvedčenia. Sudca federálneho okresného súdu Davisovej povedal, že bude uväznená, kým svoj postoj neprehodnotí. Sudca neuviedol presnú dĺžku trvania väzby. Vzhľadom na to, že obžalovaná sa nepriznala k vine, trest by teoreticky mohol byť časovo neobmedzený.

Oľga Četverikovová

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Globálna etika sodomie: nové normy jezuitov appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie