Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

GMO – Geneticky Modifikované Organizmy (a my)

www.slovanskenoviny.sk/rss Hneď na začiatok – nebude to prednáška na tému v nadpise, účelom je vysvetlenie/upozornenie, že v rámci „očkovania“ „proti COVIDu“ možno boli ľuďom pichané GMO, bez toho aby o tom boli informovaní. Takže len „to isté z trochu iného hľadiska“. Možno už tým otravujem, ale nedá mi to: Štáty ktoré sa hlásia k rôznym […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Hneď na začiatok – nebude to prednáška na tému v nadpise, účelom je vysvetlenie/upozornenie, že v rámci „očkovania“ „proti COVIDu“ možno boli ľuďom pichané GMO, bez toho aby o tom boli informovaní. Takže len „to isté z trochu iného hľadiska“.

Možno už tým otravujem, ale nedá mi to: Štáty ktoré sa hlásia k rôznym formám humánnosti, a majú aj adekvátne vybavené zdravotníctvo, sa nie tak dávno pustili do čohosi, čo pri podrobnejšom rozobratí vyjde ako „pokusy na ľuďoch“; ale to je teoreticky zakázané v legislatívach všetkých štátov tej civilizačnej úrovne, ku ktorej sa hlásime. Možno boli tie úrovne poprehadzované keď sme sa chvíľu nepozerali, alebo našu pozornosť niekto presmeroval, uvidíme ďalej. Zdrojom článku, ktorý v podstate prekladám, je opäť raz Gumshoe News; prezentuje ho jedna z vydavateliek, Dee McLachlan“:

“Jeden prípad Austrálskeho Federálneho Súdneho dvora má dôkazy, aby mohol vyhlásiť, že sú to GMO – Geneticky Modifikované Organizmy — Číslo súboru obsahujúceho ten Prípad: VID510/2023. Dr Julian Fidge versus Pfizer Australia Pty Ltd & Moderna Pty Ltd. Dr Fidge je Austrálsky doktor medecíny a aj kvalifikovaný (v orig. trained) farmaceut. Prípad bol nasadený pod Austrálskym Zákonom o Génových Technológiách – Australian Gene Technology Act 2000. Sekcia 10 toho Gene Technology Act definuje čo taký Geneticky Modifikovaný Organizmus (GMO) je. V prvom rade, Organizmus je: ‘akákoľvek biologická entita’ ‘schopná prenosu genetického materiálu’. Tie Covid produkty od firiem Pfizer a Moderna obsahujú tzv. LNP-modRNA komplexy. Tieto komplexy splňujú podmienky, aby mohli byť nazývané ‘akákoľvek biologická entita’ v rámci zákona… tá modRNA je genetický materiál.”

„Takže – tá modRNA je genetický materál“:

“Tie Lipid Nanoparticles – Lipidové Nanočastice, alebo LNP, obalia – encapsulate – tú modRNA, a takto spolu bio-distribuujú a prenášajú tie komplexy LNP-modRNA po celom ľudskom tele. Tie LNPčka potom transfektujú a prenášajú ten modRNA „náklad“ – cargo – cez membrány buniek, aby doručili tie modRNA dovnútra buniek. Tým, že prenášajú tie modRNA po celom tele a potom dovnútra buniek, tie LNP-modRNA komplexy fyzicky transferujú – prenášajú – genetický materiál po injekcii. Takže tá časť Organizmus z tej definície GMO je splnená tým fyzickým spôsobom transportu tých komplexov LNP-modRNA.

“Tou ďalšou časťou právnej definície GMO – Geneticky Modifikovaný Organizmus – je: organizmus, ktorý bol modifikovaný pomocou génovej technológie… Toto znamená, že tie Pfizer a Moderna Covid -19 produkty splňujú právne definície Austrálie pre to, aby mohli byť správne nazývané GMO. Pod Austrálskym Zákonom o Génových Technológiách, každý kto ‘deals’ – t.j. všeobecne „zaoberá sa“ – GMO v Austrálii, musí byť prihlásený – regulated – pod GMO licenciou. Pfizer a Moderna si nepožiadali – failed to apply – o GMO licencie v Austrálii. Komerčné aktivity s GMOčkami v Austrálii bez tej GMO licencie predstavujú vážny trestný čin pod Sekciou 32 Zákona o Génových Technológiách 2000“.

“V skutočnosti, šéf – the boss – Austrálskeho Úradu Regulátora Génových Technológií – Australia’s Office of the Gene Technology Regulator, alebo OGTR, nedávno uznal pred Austrálskym Senátnym Výborom, že ako Pfizer, tak aj Moderna produkty sú GMO. Žiadnemu Austrálčanovi nikdy OGTR, ani TGA, nepovedali, že vlastne boli požiadaní, aby si dali pichnúť Geneticky Modifikované Organizmy, resp. GMOčky, keď dostávali tú Covid-19 injekciu…”.

No a aby som to uzavrel aj aktuálne pre Slovensko: Vôbec nepochybujem ani v najmenšom, že ani v našom štáte pri pichaní „vakcíny“ nikoho neupozornili že dostanú do tela Geneticky Modifikovaný Organizmus. Ale navyše – aby som pripomenul – my máme pritom platné zákony, ktoré zakazujú narušiť u človeka túto úroveň jeho organizmu; tie sme prebrali z Článku 13 Oviedskej Konvencie a uzákonili. To znamená, že keďže „očkovanie“ sa vykonávalo pod štátnym nátlakom, akékoľvek následky „vakcín“ narušujúcich túto úroveň nášho organizmu, majú postihnutí právo vnímať ako následok vynucovania vakcinácie zo strany štátu a žiadať náhradu; pokiaľ mi je známe, u nás sa toto aj realizovalo, ale len v prípadoch úmrtí. A ako je uvedené vyššie, podľa všetkého ostávajú tie „umelé mRNA častice“ v organizme dlhodobe, až trvale.

Ale napriek tomu, vzhľadom na všeobecnú úroveň vedomostí ľudstva v tejto oblasti – prakticky nulovú -, najmä čo sa týka tzv. možných dlhodobých následkov, je takéto niečo v podstate neprípustné. A máme tu určite nejaký štátny orgán, ktorý by mal k veci zaujať stanovisko, pokúsiť sa definovať ďalší postup – resp. pokus – o nápravu, a informovať o ňom verejnosť. Nezachytil som totiž žiadnu informáciu, že by tie zákony boli medzi tým zrušené.

Ivan Hečko

/ slovanskenoviny.sk /

Príspevok GMO – Geneticky Modifikované Organizmy (a my) je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie