Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Goldman Sachs plánuje uviesť tokenizačné produkty RWA

Goldman Sachs plánuje tento rok uviesť na trh tri nové tokenizačné produkty, ktoré sa zamerajú na Spojené štáty a Európu. Tieto produkty budú vytvárať trhy pre tokenizované aktíva v reálnom svete (RWA) a budú sa zameriavať na finančné inštitúcie, nie na retailových investorov. Podľa Mathewa McDermotta, globálneho vedúceho digitálnych aktív investičnej banky, Goldman Sachs plánuje […]
Menej ako 1 min. min.

Goldman Sachs plánuje tento rok uviesť na trh tri nové tokenizačné produkty, ktoré sa zamerajú na Spojené štáty a Európu. Tieto produkty budú vytvárať trhy pre tokenizované aktíva v reálnom svete (RWA) a budú sa zameriavať na finančné inštitúcie, nie na retailových investorov.

Podľa Mathewa McDermotta, globálneho vedúceho digitálnych aktív investičnej banky, Goldman Sachs plánuje využívať povolené blockchainy a zamerať sa na americké a európske dlhové trhy. McDermott tiež uviedol, že trh RWA sa bude odlišovať rýchlosťou realizácie a rozšírením typov aktív, ktoré môžu byť použité ako kolaterál.

Tento krok prichádza po veľkom náraste záujmu klientov o kryptomeny a pokračujúcom šírení fondov obchodovaných na burze (ETF) pre digitálne aktíva. Takmer tucet Bitcoin ETF bolo kótovaných od januára, keď americké regulačné orgány dali investičným nástrojom konečnú zelenú. Regulačné orgány teraz skúmajú registračné podania pre niekoľko spotových ETF Ether (ETH), ktoré by sa mohli začať obchodovať už tento mesiac.

Fondy, ktoré sa špecializujú na RWA, získavajú v USA na popularite, najmä tie, ktoré obchodujú s tokenizovanými nástrojmi peňažného trhu, ako je BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund (BUIDL).

Zdroj: cointelegraph

Príspevok Goldman Sachs plánuje uviesť tokenizačné produkty RWA je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie