Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Grey bob, teda účes, vďaka ktorému si zamilujete strieborné vlasy. Ako sa nosí?

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@greceghanem). Čoraz viac žien sa vzdáva farbenia svojich šedín a móda na strieborné vlasy je aktuálna. Ako sa ukazuje, užívať si prirodzený vzhľad nie je ťažké. Je však dôležité upraviť si vlasy správnym spôsobom, aby vaše biele a sivé pramene vyzerali krásne. Tu sa pozrite na najmodernejšie účesy, vďaka […]
Menej ako 1 min. min.

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@greceghanem).

Čoraz viac žien sa vzdáva farbenia svojich šedín a móda na strieborné vlasy je aktuálna. Ako sa ukazuje, užívať si prirodzený vzhľad nie je ťažké. Je však dôležité upraviť si vlasy správnym spôsobom, aby vaše biele a sivé pramene vyzerali krásne. Tu sa pozrite na najmodernejšie účesy, vďaka ktorým oceníte svoje vlasy.

Bob je ideálny účes pre sivé vlasy.
Foto: instagram/@greceghanem

Oplatí sa nechať si šedivé vlasy? Sivý bob získa vaše srdce

Farbenie vlasov môže byť pre vlasy veľmi náročné. Pigmenty z farby prenikajú hlboko do vlasov, a preto môžu poškodiť ich štruktúru. Farbenie často spôsobuje zvýšené vypadávanie vlasov a nadmerné lámanie prameňov. Je to úprava, ktorá môže mať obzvlášť negatívny vplyv na šedivé vlasy.

S pribúdajúcim vekom naša pokožka vylučuje čoraz menej kožného mazu. Vlasy sú tak náchylné na vysušovanie. Postupom času môžu byť pramene jemnejšie a tenšie. Z tohto dôvodu by ste nemali vlasy nadmerne zaťažovať zbytočným farbením. Namiesto toho si vyberte účes, ktorý zvýrazní krásu vašich vlasov.

Komu pristane grey bob?

Keď sa rozhodnete mať sivé vlasy, nezabudnite si vybrať správny účes. Jedným z najlepších účesov pre strieborné pramene je bob. Je to klasika, ktorá bude vyhovovať každej. Bob je stredne dlhý účes – podľa našich preferencií si môžeme vybrať, či budú pramene dlhšie alebo kratšie. Zvyčajne sa však považuje, že vlasy sú dlhé po ramená.

Jednou zo skvelých vlastností boba je jeho všestrannosť. Bob sa ponúka v toľkých rôznych štýloch, že je ťažké ich všetky spočítať. Každý deň sa objavujú nové trendy, ktoré nám umožňujú vyskúšať nové štýly.

Bob vyzerá ešte zaujímavejšie so sivými vlasmi. Môže dodať elegantný a šik vzhľad alebo divokú povahu. Hodí sa pre rovné, vlnité aj kučeravé vlasy.

Ako nosiť grey bob?

Bob je ideálny účes pre šedivé vlasy. Vďaka kratšej dĺžke vyzerajú pramene krásne, aj keď sú tenké a jemné. Bob by sa mal prispôsobiť forme vašej tváre a vkusu. Jediný štýl, ktorý vám vyhovuje, je ten, v ktorom sa cítite pohodlne.

V súčasnosti nám účes bob poskytuje veľa možností. Tie, ktoré majú okrúhlu tvár, môžu vyskúšať o niečo dlhší bob. A tie s ostrými črtami by mali vyskúšať strih, ktorý končí pri línii čeľuste. Bob sa dokonale hodí k ofine. Ofina je vhodná najmä pre dámy s vysokým čelom alebo štíhlou tvárou.

Bob môže byť elegantný a štruktúrovaný. Treba však pamätať na to, že mnohé verzie boba využívajú umelecký neporiadok a môžu zvýrazniť našu divokosť a charakter. Bob môže byť zastrihnutý rovno alebo silno vrstvený. Môžeme si ho ľahko prispôsobiť podľa svojich potrieb.

Bob na sivých vlasoch. Inšpirácie

Bob je účes, ktorý nie je príliš náročný. Po umytí šampónom vlasy jednoducho vysušte kefou, aby získali objem. Ak máte kučeravé vlasy, môže byť starostlivosť oň trochu náročnejšia. Bob vyzerá dobre, aj keď nepoužívate silné stylingové prípravky. Stačí jednoduchý lak na vlasy alebo pena, aby vyzeral krásne po celý deň.

Bob často skracuje vlasy do takej miery, že sa nedajú zopnúť do chvosta alebo drdolu. Z tohto dôvodu sa oplatí pohrať sa s inými doplnkami, ako sú ozdobné sponky alebo štipce. Je to jednoduchý spôsob, ako oživiť náš účes.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Aniston v najmodernejšom účese pre päťdesiatničky. Ľahký a jednoduchý účes – jarná senzácia!

Ako často si zastrihávať vlasy? Kaderníčka celebrít odporúča

The post Grey bob, teda účes, vďaka ktorému si zamilujete strieborné vlasy. Ako sa nosí? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie