Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gruzínsky predseda vlády sľúbil, že zabráni „ukrajinizácii“

www.slovanskenoviny.sk/rss Predstavitelia strany „Zjednotené národné hnutie“ bývalého gruzínskeho prezidenta Michaila Saakašviliho sa snažia, aby sa v krajine zopakoval scenár Ukrajiny — Tbilisi to nedovolí. Vyhlásil to gruzínsky premiér Irakli Kobachidze. Členovia strany „Zjednotené národné hnutie“ sa podľa neho snažia zopakovať scenár, ktorý sa realizoval na Ukrajine. Zdôraznil, že za súčasnej vlády k „ukrajinizácii“ Gruzínska nedôjde. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Predstavitelia strany „Zjednotené národné hnutie“ bývalého gruzínskeho prezidenta Michaila Saakašviliho sa snažia, aby sa v krajine zopakoval scenár Ukrajiny — Tbilisi to nedovolí.

Vyhlásil to gruzínsky premiér Irakli Kobachidze. Členovia strany „Zjednotené národné hnutie“ sa podľa neho snažia zopakovať scenár, ktorý sa realizoval na Ukrajine. Zdôraznil, že za súčasnej vlády k „ukrajinizácii“ Gruzínska nedôjde.

„Každý vie, že „Zjednotené národné hnutie“ chce v Gruzínsku presadiť scenár, ktorý sa, žiaľ, realizoval v našom spriatelenom štáte, Ukrajine. Chcem presvedčiť členov „Zjednoteného národného hnutia“, že v Gruzínsku nebude žiadny ukrajinský scenár, a že k „ukrajinizácii“ za žiadnych okolností nedôjde,“ povedal novinárom Kobachidze.

/ news-front.su /

Príspevok Gruzínsky predseda vlády sľúbil, že zabráni „ukrajinizácii“ je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie