Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gulôčka z alobalu dokáže doma zázraky. Šikovní ľudia ju takto používajú

Hliníková fólia je široko dostupný materiál so širokou škálou použitia. Je ideálna na varenie, ale ukazuje sa, že sa osvedčí nielen v kuchyni alebo špajzi, ale aj v kúpeľni. Usadená špina a nánosy vodného kameňa sú postrachom každej gazdinky. Aj keď je to prekvapujúce, na to, aby ste sa týchto nečistôt zbavili, nepotrebujete chemikálie, stačí […]
Menej ako 1 min. min.

Hliníková fólia je široko dostupný materiál so širokou škálou použitia. Je ideálna na varenie, ale ukazuje sa, že sa osvedčí nielen v kuchyni alebo špajzi, ale aj v kúpeľni.

Usadená špina a nánosy vodného kameňa sú postrachom každej gazdinky. Aj keď je to prekvapujúce, na to, aby ste sa týchto nečistôt zbavili, nepotrebujete chemikálie, stačí vám hliníková fólia.

Hliníková fólia je užitočná všade

Je samozrejmé, že hliníkovú fóliu denne používame najmä v kuchyni, kde ju používame na pečenie a ochranu potravín uložených v chladničke.

Hliníková fólia úspešne nahradí pokrievky na hrnce a panvice. Pomôže vám aj… pri čistení riadu. Jednou z mimoriadnych vlastností tohto materiálu je, že účinne odstraňuje nečistoty a usadeniny.

Túto nezvyčajnú vlastnosť hliníkovej fólie sa oplatí využiť nielen na čistenie kuchynského riadu, ale aj kúpeľňového vybavenia. Stačí na to jeden jednoduchý úkon.

Magická guľa z hliníkovej fólie

Ak si chcete poradiť so špinou a usadeninami v kúpeľni, stačí si vziať malý kúsok hliníkovej fólie a zrolovať ho do gule. Teraz už stačí len trochu vody a dokážete zázraky!

Guľôčku zrolovanú z fólie použite na utieranie vlhkého povrchu kúpeľňových armatúr – kohútikov, batérií vo vani alebo v sprche. Hliník si poradí s akoukoľvek nečistotou vrátane kozmetických škvŕn a dokonca aj s hrubými usadeninami vodného kameňa.

Prečo používať hliníkovú fóliu?

Hliníková fólia nepoškodzuje povrch a nezanecháva škrabance, ale pomáha dosiahnuť hladkú, lesklú a predovšetkým čistú batériu. Nepotrebujeme na to špeciálne handričky ani hubky.

Môžeme sa zaobísť aj bez domácich chemikálií. Ide teda o úsporné a ekologické riešenie, ktoré nevyčerpá náš domáci rozpočet a nebude mať negatívny vplyv na životné prostredie. Oplatí sa zaradiť tento účinný trik do repertoáru domácich prác.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie