Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gulôčka z alobalu urobí v kúpelni zázraky. Vyskúšajte tento trik

Hliníková fólia je ľahko dostupný, lacný a univerzálny výrobok, ktorý sa vždy oplatí mať doma. Ak ste si mysleli, že už poznáte všetky jej použitia, možno vás prekvapíme. Odtrhnite si kúsok, stočte ho do klbka a vezmite si ho so sebou do kúpeľne. Stačí len pár okamihov a stane sa skutočná mágia. Ubezpečujeme vás, že […]
Menej ako 1 min. min.

Hliníková fólia je ľahko dostupný, lacný a univerzálny výrobok, ktorý sa vždy oplatí mať doma. Ak ste si mysleli, že už poznáte všetky jej použitia, možno vás prekvapíme. Odtrhnite si kúsok, stočte ho do klbka a vezmite si ho so sebou do kúpeľne. Stačí len pár okamihov a stane sa skutočná mágia. Ubezpečujeme vás, že účinok je veľmi uspokojivý.

Zvyčajne ho používame na balenie potravín, ale to je len začiatok možností hliníkovej fólie. Bude užitočná nielen v kuchyni, ale aj v kúpeľni, Použitím tohto patentu si ušetríte veľa práce, nervov a tiež peňazí. Je to lacný, bezpečný, účinný a ekologický trik, ktorý sa oplatí poznať. Vyskúšate ho raz a vždy ho zopakujete.

Ukázalo sa, že hliníková fólia môže úspešne nahradiť čistiace prostriedky a kefy a handry. Stačí, ak ju zrolujete do guľôčky a pretriete ňou navlhčený vodovodný kohútik. Stačí pár pohybov a kohútik bude na nepoznanie. Vodný kameň a kozmetické usadeniny rýchlo zmiznú a kohútiky sa budú lesknúť ako nové.

Nemusíte sa obávať, že by film poškriabal chúlostivé povrchy. Nič také sa nestane. Práve naopak, vodovodné batérie sú ešte hladšie a lesklejšie. A najlepšie je, že nepotrebujete žiadne špeciálne prípravky ani čistiace prostriedky. Stačí guľôčka hliníkovej fólie, trochu vody a pár chvíľ. A efekt je naozaj pôsobivý. Ako po profesionálnom čistení. Neveríte tomu? Vyskúšajte to vo svojej kúpeľni.

Hliníková fólia má mnoho neobvyklých využití a je vhodná nielen na balenie potravín a pečenie. Kedysi sme písali, že sa do nej oplatí zabaliť nohy alebo z nej vložiť guľôčky do práčky. Účinne zabraňuje statickej elektrine vo vlasoch (stačí ňou potrieť pramene) a dokonca pomáha znižovať účty za kúrenie a zároveň udržiava teplo v miestnosti. Dobre poslúži aj v kuchyni ako alternatívna pokrievka na hrniec alebo panvicu, ak náhodou nemáte vhodnú. A ak hliníkovú fóliu umiestnite na balkón, účinne odradí holuby.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie