Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gyimesi dokazuje, ako veľmi je Európska únia chorá

www.slovanskenoviny.sk/rss Sebapoškodzovanie je z medicínskeho hľadiska opakované násilné správanie sa, zamerané voči sebe, spôsobujúce fyzické zranenia, bez úmyslu spáchať samovraždu. Nie je ako také klasifikované ako samostatná diagnóza, no spomína sa v symptomatike hraničnej poruchy osobnosti a môže, no nemusí tiež doprevádzať iné poruchy. Výrazným sebapoškodzovaním trpia dobrovoľne inštitúcie EÚ a nedobrovoľne jej občania. Niekoľko […]
2 min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Sebapoškodzovanie je z medicínskeho hľadiska opakované násilné správanie sa, zamerané voči sebe, spôsobujúce fyzické zranenia, bez úmyslu spáchať samovraždu. Nie je ako také klasifikované ako samostatná diagnóza, no spomína sa v symptomatike hraničnej poruchy osobnosti a môže, no nemusí tiež doprevádzať iné poruchy.

Výrazným sebapoškodzovaním trpia dobrovoľne inštitúcie EÚ a nedobrovoľne jej občania.

Niekoľko dôkazov o tom, ako Európska únia nesmierne škodí sama sebe a tým pádom všetkým jej občanom, ponúkol v statuse na sociálnej sieti politik Gyimesi György.

Kto tu ekonomicky padá na kolená? Rusko, alebo Európska únia?

„Ekonomicky dostaneme Rusko na kolená! Rusko krváca! Ruská armáda nebude mať do pol roka s čím bojovať. Rusko nemá vo svojich raketách žiadne čipy a ich zásoby vydržia maximálne mesiac…Takéto a podobné nezmysly sme čítali a počuli v mainstreamových médiách, keď sa snažili zdôvodniť jednotlivé sankčné balíčky.“ Píše citovaný Gyimesi György.

„Ešte to nefunguje, ale určite to fungovať bude“

„Keď sa potom ukázalo, že nefungujú, odborníci rovnakého „kalibru“ ako Mikloš tvrdili, že sankcie ešte nefungujú, ale určite čoskoro budú… Toto všetko bolo pred rokom…“

A ako sa v realite denne vymáhajú sankcie?

„Nútia nás potláčať poskytovateľov energie, poškodzovať našu vlastnú ekonomiku, aby sme zaplatili náklady vojny našimi vlastnými občanmi. Medzitým veselo obchodujú s Ruskom. Napriek sankciám.“ Pripomína autor statusu.

A pokračuje: „USA sú najväčším nákupcom ruského uránu (asi 1 miliarda dolárov ročne) a my sme nútení odrezať sa od ruského jadrového materiálu. Španielsko a Belgicko sú druhými a tretími najväčšími nákupcami skvapalneného ruského zemného plynu na svete (v hodnote asi 5 miliárd eur za pol roka) a nútia nás vzdať sa ruského zemného plynu prichádzajúceho cez plynovod a vzdať sa aj významných tranzitných príjmov. „

Príklad šialenej logiky sankcií

„A to najlepšie som si nechal na koniec. Pred vojnou smerovalo do Indie sotva 1 percento ruského vývozu ropy. V súčasnosti je to 40 percent. Pred vojnou Európa nekupovala „indickú ropu“ a teraz je jej najväčším nákupcom. Na zahraničných trhoch však nemôžeme predávať naše produkty z ruskej suroviny, ktorá prichádza cez ropovod, kvôli sankciám… Čistý blázinec…“ komentuje tieto ekonomické bizarnosti Gyimesi György.

Pacient potrebuje radikálnu liečbu – aj voľbami

„Priatelia, toto všetko je dostatočným dôkazom toho, že Európska únia je chorá. Choré je myslenie lídrov EÚ, ich vojnové myslenie, všetko, čo sa tu zaviedlo. Liek na chorobu je vo vašich rukách. 8. júna môžete podať (Únii) vhodnú protilátku zdravým rozumom a výberom správnych kandidátov.“ Uzatvára status politik.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Gyimesi dokazuje, ako veľmi je Európska únia chorá je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie