Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gyimesi György: DEBILEK? Az elmúlt napokban egy liberális progresszív csatorna podcat műsorában azt hallhattuk, hogy a műsor szereplői debilnek titulálnak politikusokat….

🇭🇺 DEBILEK? Az elmúlt napokban egy liberális progresszív csatorna podcat műsorában azt hallhattuk, hogy a műsor szereplői debilnek titulálnak politikusokat. Nem egyszer, nem kétszer, de a strigulákat nem húztam. Láttunk már hasonlót, amikor a progresszív Naď – Káčer páros egy moderált beszélgetésben páviánoknak nevezte a polgárokat. Úgy látszik, ez a liberális gyerekszoba eredménye! Akkor is […]
Menej ako 1 min. min.

🇭🇺 DEBILEK?

Az elmúlt napokban egy liberális progresszív csatorna podcat műsorában azt hallhattuk, hogy a műsor szereplői debilnek titulálnak politikusokat. Nem egyszer, nem kétszer, de a strigulákat nem húztam.

Láttunk már hasonlót, amikor a progresszív Naď – Káčer páros egy moderált beszélgetésben páviánoknak nevezte a polgárokat. Úgy látszik, ez a liberális gyerekszoba eredménye! Akkor is mélyen megütköztem ezen, és most is.

Majd egy vitaműsorban Simečkától megtudhattuk, hogy ez egy szatirikus műsor volt, és politikusként ezt tűrni kellene.
Én pedig azt mondom, hogy nem! Simečka nyugodtan tűrje. De én nem akarok egy olyan világot, ahol a gyermekem azt látja, hogy ez egy megtűrt dolog a médiában, a nyilvános szerepléseken. Es végképp nem műfaji sajátosság!

Maximum az volt szatirikus, ahogy Simečka erőltetten és alibistán megpróbálta menteni a progresszív házi médiáját. Szlovákia valóban tisztességes polgárainál ez nem megy át! Maradjunk meg embernek, és ne vetítsenek nevetséges magyarázatokat ízlestelen, agresszív, gyűlölködő viselkedésre!

Zdroj: Gyimesi György

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie