Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gyimesi György: NALEJME SI ČISTÉHO VÍNA Progresívne manipulácie sa riadia podľa vopred napísaného scenára, všetky primárne sledujú mocenské a ekonomické záujmy. Jednoduch…

🇸🇰 NALEJME SI ČISTÉHO VÍNA Progresívne manipulácie sa riadia podľa vopred napísaného scenára, všetky primárne sledujú mocenské a ekonomické záujmy. Jednoducho ašpirujú na svetovládu. Spomínajú sa mená ako Soros, Rothschild a ďalší. A aká je na to progresívna odpoveď? Manipulácia! Možno to je manipulácia, ale v tomto prípade boli zmanipulovaní práve oni, progresívci! Tí, ktorí […]
Menej ako 1 min. min.

🇸🇰 NALEJME SI ČISTÉHO VÍNA

Progresívne manipulácie sa riadia podľa vopred napísaného scenára, všetky primárne sledujú mocenské a ekonomické záujmy. Jednoducho ašpirujú na svetovládu. Spomínajú sa mená ako Soros, Rothschild a ďalší. A aká je na to progresívna odpoveď? Manipulácia! Možno to je manipulácia, ale v tomto prípade boli zmanipulovaní práve oni, progresívci! Tí, ktorí boli vyškolení služiť cudzím záujmom štipendiami od Sorosových nadácií alebo boli o neomylnosti liberálno-progresívnej mantry presvedčení Rothschildovými peniazmi. Dnes sa to už ani nedá nazvať konšpiračnou teóriou, pretože tých, ktorí to dokazujú je vo funkciách u nás aj v zahraničí príliš veľa. Takto napríklad prišiel Macron od Rothschildovcov, Šimečka starší je dobrý kamarát so Sorosom, ale aj Naď, Káčer, Korčok si prešli americkými ideologickými masážnymi salónmi.

Recept je jednoduchý: kúpte si tip-top životopis, nechajte progresívne médiá upozorniť na to, aký ste to vlastne poklad a vy nemusíte nič robiť a nič spĺňať. Stačí, keď s falošnou skromnosťou budete donekonečna opakovať progresívne mantry. O zvyšok sa postarajú tie isté médiá. To oni povedia čo je správne a spravodlivé.

A čo robí slušný človek? Protestuje proti skaze, poukazuje, kritizuje. Robí to, čo liberálna strana namiesto kritiky nazýva nenávisťou. Viete prečo? Pretože ešte nikdy nedokázali vyargumentovať a ospravedlniť svoje nezmyselné nápady! Sú zvyknutí medzi ľuďmi vytvárať blbú náladu bez akýchkoľvek následkov. Vytvárajú nezodpovedný rozprávkový systém, za ktorý vo voľbách verbujú ľudí. A ich voličská základňa bude následne nútená žiť v rovnako deformovanom prostredí ako my, konzervatívni kritici, a to aj vtedy, keď sa tí, ktorí sú za to zodpovední vrátia na svoje americké či bruselské základne. My im to však nedovolíme!

🇭🇺 ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA!

A progresszív manipulációró egy előre megírt forgatókönyvet követ. Minden egy elsődleges, hatalmi és gazdasági érdek köré rendeződik. Ez általában világhatalmi törekvésekre épül. Emlegetik Sorost, a Rothschild házat, másokat, de erre a progresszív válasz: manipuláció. Lehet, hogy manipuláció, de ez esetben a progresszíveket manipulálták! Azokat, akiket Soros alapítványai ösztöndíjjal képeztek szolgálatra vagy éppen Rothschild pénz győzött meg a liberális mantra felvállalásáról. Manapság erre azért nem lehet azt mondani, hogy összeesküvés elmélet, mert túl sokan vannak már közöttünk európai és hazai bársonyszékeinkben, akik ezt már bizonyítják. Így jött Macron a Rothschildoktól, az idősebb Šimečka vállaltan jó barátja Soros, de Naď, Káčer, Korčok is megjárta az amerikai eszmei masszázsszalonokat.

A recept egyszerű: végy egy csillivilli életrajzot, a libsi média emeljen rajta, hogy mekkora kincs, és teljesíteni semmit sem kell. Szolidan és álszerényen kell önteni a progresszívnek mondott mantrát. Ezt újra egy szervezett média kiáltja ki tisztességesnek.

És a tisztességes ember mit tesz? Tiltakozik a pusztulás ellen! Rámutat, bírál. Ezt a liberális oldal kritika helyett gyűlölködésnek hívja. Tudják miért? Mert saját esztelenségeiket soha senki nem bizonyítja, indokolja! Ahhoz szoktak, hogy hangulatot keltsenek minden következmény nélkül. Egy felelőtlen meserendszer, ami mögé hívőket toboroznak a választásokon. A rajongótábor pedig majd ugyanabban a kivéreztetett közegben kénytelen élni, mint mi, konzervatív kritikusok, ők pedig előbb utóbb visszaszállnak amerikai vagy brüsszeli bázisaikra. Nem hagyjuk!



Zdroj: Gyimesi György

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie