Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Gyimesi György: V BRUSELI VČERA SPÁCHALI ATENTÁT NA DEMOKRACIU

Priatelia, situácia je oveľa horšia, ako som si myslel! Starosta jednej bruselskej štvrte včera s pomocou polície zabránil mierovým politikom vrátane Viktora Orbána vystúpiť na národno – konzervatívnej konferencii! Brusel je dnes v stave, že tých, ktorých nevie obísť, umlčí! Včerajší atentát bol namierený proti demokracii, nie proti Viktorovi Orbánovi! Vykonal ho starosta z imigrantskej […]
Menej ako 1 min. min.

Priatelia, situácia je oveľa horšia, ako som si myslel! Starosta jednej bruselskej štvrte včera s pomocou polície zabránil mierovým politikom vrátane Viktora Orbána vystúpiť na národno – konzervatívnej konferencii!

Brusel je dnes v stave, že tých, ktorých nevie obísť, umlčí! Včerajší atentát bol namierený proti demokracii, nie proti Viktorovi Orbánovi! Vykonal ho starosta z imigrantskej rodiny a s ním spolupracujúca bruselská polícia proti tým, ktorí sú na strane mieru a bezpečnosti. Proti tým, ktorí považujú riešenie genderových otázok v čase keď Európa krváca kvôli nefunkčným sankciám za nepodstatnú vec.

Včerajšia akcia v Bruseli bola namierená aj proti nám, ktorí ako jediné východisko vidíme v zachovaní národnej suverenity, aby nás nezomleli záujmy, ktoré slúžia kdekomu, len nám nie!

Ale v tomto zásahu je aj niečo povzbudivé! Ak Brusel považuje slobodu prejavu, ochranu Európy a odmietnutie migrantov za narušenie verejného poriadku a bezpečnostné riziko, naznačuje to, že pohár trpezlivosti preteká aj v západnej Európe!

Nezabúdajme: ľudí, ktorí dnes v Bruseli rozdávajú karty, zvolila sotva pätina oprávnených voličov! Zostať doma teraz, teda počas volieb do EP 8. júna, je hriech! Hoci vo voľbách nekandidujem, neprejde deň, aby som na to neupozornil – aj v mene tých, ktorí kandidujú, no necítia naliehavú potrebu na to voličov upozorniť. Urobte to isté vo svojom okolí, aby sme my mohli žiť podľa vlastných hodnôt v slobodnej krajine.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie