Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Harabin: Za atentát na premiéra Fica môžu tí, ktorí štvú spoločnosť proti vláde!

www.slovanskenoviny.sk/rss Na udalosť z dnešného dňa, kedy prišlo k bezprecedentnému útoku na predsedu vlády Roberta Fica reaguje na sociálnej aj bývalý minister spravodlivosti a sudca Štefan Harabin. Harabin tento útok na hlavu vlády ostro odsúdil. „Za atentát na premiéra Fica nesú priamu zodpovednosť tí, ktorí štvú spoločnosť proti vláde ktorá vzišla z demokratických volieb. Teda […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Na udalosť z dnešného dňa, kedy prišlo k bezprecedentnému útoku na predsedu vlády Roberta Fica reaguje na sociálnej aj bývalý minister spravodlivosti a sudca Štefan Harabin.

Harabin tento útok na hlavu vlády ostro odsúdil. „Za atentát na premiéra Fica nesú priamu zodpovednosť tí, ktorí štvú spoločnosť proti vláde ktorá vzišla z demokratických volieb. Teda mainstreamoví presstitúti, politické mimovládky, progresívni komedianti a politici opozície ktorí sústavne ohlupujú verejnosť vymyslenými kauzami a hecujú davy na námestiach. Je načase dať do poriadku verejnoprávne médiá, zahraničných agentov v mimovládkach a podať návrh na rozpustenie strany Progresívne Slovensko, ktoré spolu so stranou OĽaNO nesie za tento stav politickú zodpovednosť.“ Napísal Štefan Harabin.

/ ereport.sk /

Príspevok Harabin: Za atentát na premiéra Fica môžu tí, ktorí štvú spoločnosť proti vláde! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie