Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Harryho fanoušci hrozí smrtí synovi Lennona. Rozzuřilo je, že se princi vysmál kvůli knize

Princ Harry loni publikoval autobiografii s názvem Spare (v překladu Náhradník). Americký hudebník Sean Ono Lennon v krátké recenzi na svém profilu na X nedávno nadhodil, že ji měl raději nazvat Spare Me (v překladu Ušetři mě). Krátké vyjádření spustilo bouři nevole fanoušků královské rodiny, kteří hudebníka zahrnuli urážkami. ČTĚTE TAKÉ: Detaily kauzy úniku dat o operaci […]
Menej ako 1 min. min.

Princ Harry loni publikoval autobiografii s názvem Spare (v překladu Náhradník). Americký hudebník Sean Ono Lennon v krátké recenzi na svém profilu na X nedávno nadhodil, že ji měl raději nazvat Spare Me (v překladu Ušetři mě). Krátké vyjádření spustilo bouři nevole fanoušků královské rodiny, kteří hudebníka zahrnuli urážkami.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily kauzy úniku dat o operaci princezny Kate. Mělo jít o falešnou složku

Lennon později uvedl, že si posměch vyslouží nejspíše oba dva. „Obecně s ním soucítím. Ale to, jak fňuká, je příliš. Jen se trochu bavím. Myslím, že si vysloužil nějaký posměch (a jsem si jistý, že já také),“ cituje ho Newsweek.

Web Express dodává, že některé komentáře byly obzvláště kruté. V jednom z nich například uživatel napsal, že měl vrah Mark David Chapman zabít jeho otce dříve, než ho mohl počít. „Od té doby jsem dostal několik výhrůžek smrtí. Hurá, internete,“ svěřil se Lennon na svém X.

Otec Seana a zpěvák legendární kapely The Beatles John Lennon byl zavražděn v prosinci roku 1980. Jeho vrah Mark David Chapman byl odsouzen na doživotí, podmínečné propuštění bylo opakovaně zamítnuto.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princezně Kate se už daří mnohem lépe, řekl rodinný přítel. Kdy se podle něj vrátí do práce?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie